ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΕΝΑ AKOMH ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ

Με ιδιαίτερη χαρά πήραμε την πρόσκληση του αγαπητού φίλου και εκλεκτού συναδέλφου κ. Βασίλη Καϊμακάμη (Αναπληρωτή Καθηγητή Τ.Ε.Φ.Α.Α./Α.Π.Θ), για την παρουσίαση του Βιβλίου του με τίτλο:  «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ».  (Στη φωτογραφία ο κ. Καϊμακάμης Β. στην Πίτα 2014 του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

Η προπονήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Γκοτζαμάνη Σοφία (καθηγήτρια Φ.Α. και πτυχιούχος Μαθηματικός του ΑΠΘ), ασχολήθηκε με το θέμα σε δύο περιπτώσεις.

1) Στο μάθημα της Κοινωνιολογίας συνέγραψε τον Μάιο του 2010 το  «Αθλητισμός και Θρησκεία» με τη καθοδήγηση της κυρίας Σ. Δούκα.

2) Στην διπλωματική της εργασία, που εκπόνησε τον Ιούνιο του 2013 «Ο Αθλητισμός στα κατηχητικά σχολεία της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης», όπου επιβλέπων καθηγητής ήταν αποκλειστικά ο κ. Βασίλειος Καϊμακάμης.

Με αυτό το συνδετικό κρίκο, περιμένουμε με αγωνία να διαβάσουμε το νέο βιβλίου του Εκλεκτού και πολυγραφότατου συναδέλφου κ. Καϊμακάμη, που ρίχνει φώς -περισσότερο φώς-  στην «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.30-13.30 στο αμφιθέατρο του «Γυάλινου» κτηρίου, του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Α.Π.Θ. στην Πανεπιστημιούπολη Θέρμης.

(Η πανεπιστημιούπολη Θέρμης και οι εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Α.Π.Θ. βρίσκονται στο δρόμο για Θέρμη, περίπου 2 χιλ. μετά τα νεκροταφεία Αναστάσεως του Κυρίου, στα φανάρια του οικισμού Λήδα Μαρία, αριστερά).

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

print

Written by