ΩΡΑΙΟ ΤΟ «ΤΣΙΠΟΥΡΟ» ΣΤΟ Δ. Σ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με κύριο στόχο την προετοιμασία των εκλογών για την ανάδειξη του Νέου Δ.Σ. που θα πάρει τα ηνία του συλλόγου για τα επόμενα δύο έτη -Μάρτιο 2015 μέχρι Μάρτιο 2017– ένα ακόμη Δ.Σ. ήταν … υπέροχο. Τη μικρή -σε αριθμό- απουσία «βασικών στελεχών» της παρέας αναπλήρωσαν επάξια νέα Ενεργά μέλη που ήρθαν να πιουν ένα κρασί ή τσίπουρο με την -ανοιχτή- παρέα του Δ.Σ. [Μπορεί το τσίπουρο να μην ήταν Βελβεντού αλλά ήταν υπέροχο! (Αυτό το σχόλιο για να «τσιμπήσουν» οι φίλοι στο Βελβεντό)!!!]
Από αυτά που μπορούμε να κοινοποιήσουμε (μη τα μαθαίνετε και όλα), είναι:
Οι εκλογές θα γίνουν τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 (λεπτομέρειες αργότερα).
Κατατέθηκαν ήδη στο σύλλογο υποψηφιότητες για το Νέο Δ.Σ. και την Νέα Ε.Ε. (πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα η διεργασία των εκλογών).
Το «ψηφοδέλτιο» πήρε σάρκα και οστά και περιμένει 3-4 ακόμη υποψηφιότητες [για Δ.Σ. και Ε.Ε.], για να ολοκληρωθεί η σύνθεση της ΟΜΑΔΟΣ, που θα κατέβει στο … «πρωτάθλημα».
Περιμένουμε τους φίλους, που δείξατε ότι είστε κοντά μας «σε εκδρομές, στα μπάρμπεκιου, αλλά και στις καθημερινές δραστηριότητες …) να κάνετε το πρώτο βήμα, να γίνετε Ενεργά Μέλη.  Από εκεί ξεκινούν ΟΛΑ στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Για να γίνετε Ενεργό μέλος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πρέπει να το ζητήσετε εγγράφως με –ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ– προς το Δ.Σ., σύμφωνα με το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του συλλόγου.

ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν & εκλέγεσθαι είναι. ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (42)  μέχρι τις 09-02-2015

print

Written by