ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Π/Κ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Με τρεις αθλήτριες,  τις:  Θεοδωρίδου Μ., Ευσταθίου Αικ. και Παναγιωτίδου Ευαγγ. (επί κοντώ), και δύο αθλητές τους : (Ρουσομάνης Α-Ρ., και Σολομωνίδης Απ. (επίσης στο επί κοντώ),  θα συμμετάσχει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Π/Κ, που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα το Σάββατο και την Κυριακή 20-21.6.2015.
Τους αθλητές θα συνοδέψει στα Τρίκαλα ο προπονητής κ. Κατσίκας Φώτιος και η αποστολή θα μείνει στο ξενοδοχείο της Καλαμπάκας “Fammissi Eden” Τηλ.  2432024445.
Τα κορίτσια θα αναχωρήσουν σίγουρα  από το Κυλικείο του Καυτανζογλείου αύριο Παρασκευή 19.6.15, στις 17:00.
Με τα αγόρια θα συνεννοηθούμε το βράδυ.
Στόχος των αθλητών και αθλητριών μας είναι αφενός μεν να χαρούν τη συμμετοχή τους σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα, να αποκτήσουν εμπειρίες, να κάνουν φίλους,  αλλά και να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Εάν είναι συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και σοβαροί, όποιο και αν είναι το αγωνιστικό αποτέλεσμα, θα είναι «το καλύτερο».
Σε όσους αγωνίζονται ευχόμαστε «Καλή επιτυχία».
Σε όσους δεν κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ευχόμαστε να το καταφέρουν την επόμενη φορά, για να ζήσουν στιγμές που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.
Η συμμετοχή σε «μεγάλους αγώνες» θα πρέπει να είναι Ο  πρώτος ΣΤΟΧΟΣ «το κερασάκι στην τούρτα» των προσπαθειών όλης της χρονιάς, για όσους προσπαθούν σοβαρά.
Ο συναγωνισμός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με παιδιά, που μέχρι τώρα τα πήγαν καλύτερα, δεν θα πρέπει να μας απασχολεί. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε τον αθλητισμό μόνον «συμμετέχοντας».  
Η δική μας φιλοσοφία γύρο από τη συμμετοχή μας σε “μεγάλους αγώνες” λέει:
Όπως στους κορυφαίους αθλητές η «συμμετοχή» στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι από μόνη της «στόχος ζωής», έτσι και σε κάθε ηλικία «η συμμετοχή» στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, θα πρέπει να είναι ο «μεγάλος» στόχος. Μακάρι η συμμετοχή σε αυτά να εξασφαλίσει και τη συμμετοχή σε Βαλκανικά, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά οι στόχοι αυτοί … ακολουθούν.
ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  ΠΑΙΔΕΣ
ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

print

Written by