ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ (Ε/Ν) ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με μικρή συμμετοχή (τρείς αθλητές) και καλύτερη αθλήτρια την Θεοδωρίδου Μαρκέλλα- Θεοπούλα πέρασε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ε/Ν. Οι δηλωθέντες αθλητές και αθλήτριες ήσαν πέντε, αγωνίστηκαν τρεις!
Η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου, ήταν 7η στο ΚΟΝΤΩ (Ν) με 3.30 (ισοφάριση ατ. Επίδοσης). Ήταν ο δεύτερος αγώνας που η Μαρκέλλα μετά το 3.20 που πέρασε με το δικό της κοντάρι, χρειάστηκε να δανειστεί το κοντάρι από την «Χαμογελαστή αθλήτρια”  Αναστασία Ιατρού» με τη συναίνεση του προπονητή της κ. Β. Μεγαλοοικονόμου. Αγαπητοί μας φίλοι και πάλι σας ευχαριστούμε.
Ο Απόστολος Σολομωνίδης αγωνίστηκε στον προκριματικό και με 4.00μ. πέρασε στον Τελικό ως 12ος. Στον τελικό πέρασε και πάλι τα 4.00μ. και κατατάχτηκε 12ος.
Ο Γιώργος Τριανταφύλλου, που απροετοίμαστος, (λόγω εξετάσεων αλλά και προβλήματος στη δεξιά ποδοκνημική) θέλησε να αγωνιστεί στον προκριματικό -με ένα μικρό κοντάρι- έμεινε έξω από τον Τελικό! Ακόμη και αυτά συμβαίνουν, ιδιαίτερα στο επί κοντώ. ‘Ομως ο Γιώργος δεν είπε για φέτος την τελευταία του λέξη! Μια εικόνα από τον πραγματικ΄’ο Τριανταφύλλου θα πάρουμε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (Α/Γ)  και (ΝΕΩΝ Α/Γ).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ( ΚΟΝΤΩ) ΤΟΥ Π.Π. (Ε/Ν)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Π.Π. Ε/Ν

print

Written by