ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΟ 2ο 15-ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ

Τα γκρουπ των Ακαδημιών σταμάτησαν έγκαιρα. Ήδη βλέπουμε -και ζηλεύουμε- οι οικογένειες των «Ακαδημιών» να έχουν κατακλύσει τις παραλίες, τις κατασκηνώσεις και τα Camping. Βλέπουμε και ακούμε να γίνονται διάφορα, σε Χαλκιδική (γενικά, για να μη πιάσουμε μία μια τις παραλίες). Από ψαρέματα, από βόλτες με το κότερο «έχω και κότερο πάμε μια βόλτα», από κατασκευές με ό,τι βγάζει η θάλασσα, κ.α.π.
Πολλές οι προσκλήσεις από πολλούς αγαπητούς φίλους  -[σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ]- για ένα δροσερό μπάνιο, για μία βόλτα, για ένα ουζάκι ή μια κρύα μπύρα, αλλά cεμείς εκεί -στο Καυτανζόγλειο- κολλημένοι με το στρώμα.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ Α/Γ

Ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έμεινε, αυτό των Α/Γ και των κάτω των 23 ετών (ΝΕΩΝ Α/Γ) που θα γίνει το επόμενο ΣΚ στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα.  Σε αυτό δικαιούνται οι γεννημένοι από το 1998 και μεγαλύτεροι, που να έχουν τα αντίστοιχα όρια των αγωνισμάτων τους. Από τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα αγωνιστούν οι:

Στυλιανού Νίκανδρος. Βρίσκεται στην Κύπρο, από όπου θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αγωνιστεί στο Π.Π., στο επί κοντώ (Α) που θα γίνει την πρώτη ημέρα Σάββατο 25.7.15.

Θεοφάνης Μπέλος. Προετοιμάζεται και αυτός για το επί κοντώ (Α) και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στόχος του Θεοφάνη είναι να ξεπεράσει τον εαυτό του (έχει 5.10 από το 2013. Το 2014 ήταν για σπουδές στο εξωτερικό όπου λόγω αγυμνασίας έκανε «κοιλιά» αγωνιστικά αλλά και… κυριολεκτικά! Τώρα είμαστε ΚΑΛΑ.

Γιώργος Τριανταφύλλου. Θα αγωνιστεί στο επί κοντώ και των δύο κατηγοριών (Α) και (ΝΕΩΝ). Οι φετινές εξετάσεις αλλά και ο μικρο-τραυματισμός του (διάστρεμμα) έγιναν αιτία να μείνει πίσω. Τελευταία ο Γιώργος «μαρσάρει» με στόχο να καλύψει όσο πιο γρήγορα γίνεται το χαμένο έδαφος και ήδη βρίσκεται σε «καλή πορεία».

Βρανάς Κωνσταντίνος. Ο Κώστας τα πήγε περίφημα μέχρι τώρα, με απανωτά ρεκόρ τόσο στα 800μ. όσο και στα 1500μ. Θα δηλωθεί και στα δύο αγωνίσματα (800 και 1500) και θα αγωνιστεί όπου ο ίδιος σε συνεννόηση με τον προπονητή του κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο, αποφασίσουν.

Σολομωνίδης Απόστολος (1998). Θα αγωνιστεί στο Π.Π. (ΝΕΩΝ). Ο Απόστολος θα δώσει το «παρών» και στο Π.Π. ΝΕΩΝ, (αγωνίστηκε ήδη στο Π/Κ και στο Ε/Ν). Γεγονός είναι ότι αγωνίζεται και προσπαθεί για το καλύτερο, όπου τον καλεί να αγωνιστεί ο σύλλογος  και για τη φιλοσοφία μας,  αυτό «μετράει».

Σολομωνίδου Δήμητρα. Μπορεί η Δήμητρα να ανήκει στον Πανιώνιο αλλά μέχρι και φέτος (για 3 χρόνια) οι βαθμοί που κερδίζει στους αγώνες, μοιράζονται στους δύο συλλόγους (ΑΣ ΡΗΓΑΣ & Πανιώνιος).
Αλλά εκτός αυτού, υπάρχει και η άτυπη κόντρα μεταξύ των αδελφών Σολομωνίδη. Για το 2015 το όριο για το ποιος θα επικρατήσει καθορίστηκε στα 40 εκατοστά διαφορά. Μέχρι στιγμής Δήμητρα = 3.75, Απόστολος = 4.10. Οι διαφορές θα λυθούν στο Πανελλήνιο Α/Γ με αβαντάζ 40 εκατοστών). (Γερά Απόστολε… είναι του χεριού μας η «Πειραιώτισσα!)

Γιώργος Μπουλγουρίδης.  Εφόσον ο Γιώργος  θελήσει να αγωνιστεί!  θα δηλώσουμε και τον καταπληκτικό πατέρα και απίθανο ποδοσφαιριστή, στο Τριπλούν. (Γιώργο εάν θέλεις και μπορείς  να αγωνιστείς, θα πρέπει να μας ειδοποιήσεις μέχρι τη Δευτέρα, για να σε δηλώσουμε). … Τελικά σε δηλώσαμε!

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

Όλα τα άλλα τμήματα του συλλόγου, σταμάτησαν τις συστηματικές προπονήσεις.
Ο μόνος προπονητής που παραμένει ακόμη δέσμιος του προγράμματος λόγω των Πανελληνίων Α/Γ είναι ο συντάκτης του κειμένου.  Όποιος από τους μικρούς επικοντιστές (του κ. Κοσμά) θέλει να κάνει επί κοντώ με τον κ. Κατσίκα -μαζί με τους μεγάλους που συνεχίζουν μέχρι τις 24.7.15- μπορούν να έρχονται κανονικά από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 (πλην Σαββάτου) να προπονηθούν με τους παραπάνω επικοντιστές.

Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Μία μέρα λείψαμε και αμέσως μας έπιασε η τσιμπίδα! Ολόκληρο στρατό από νέους αθλητές έφερε η κ. Σοφία Γκοτζαμάνη (τα ανίψια της), όλα ντυμένα με τη στολή του συλλόγου. Σιγά σιγά βλέπω να δημιουργείται νέα μόδα «στολή μπεμπέ ΑΣ ΡΗΓΑΣ» με νούμερα στα μπλουζάκια από 3… μηνών και πάνω και σαλιάρες για αγόρια και κορίτσια!!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ.

print

Written by