ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ συνεχίζει την πορεία του σταθερά και οργανωμένα. Οι εκδηλώσεις που ακολουθούν είναι:
Το πρωτάθλημα στίβου όλων των κατηχητικών σχολείων της Ι.Μ.Θ. «Το Διενοριακό Στίβου» (στο οποίο θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο λεπτομερώς, τώρα που πλησιάσει το Σάββατο 7.11.15.

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

Οι μεταγραφές τελείωσαν και ήρθε η ώρα της εκδρομής στο Βελβεντό. Σε χθεσινή επικοινωνία με την υπεύθυνο του ΑΣ «ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ» κ. Ανθή Λινάρδου, επιβεβαιώθηκε η εκδήλωση και «άνοιξε το νερό» για το πότισμα (για να θυμηθούμε και το πότισμα των μπαχτσέδων και των χωραφιών όπου υπάρχει άφθονο νερό).

Σύμφωνα με τις προηγούμενες χρονιές, όπου ταξιδέψαμε  μέχρι και 180 άτομα (με τρία πούλμαν και Ι.Χ.), η εκδρομή στο Βελβεντό χρειάζεται καλή διοργάνωση.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Σήμερα σας αναγγέλλουμε ότι η εκδρομή-αγώνες όλων των μικρών (με Δελτίο και χωρίς Δελτίο) ΘΑ ΓΙΝΕΙ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 και σας δίνουμε τις γενικές γραμμές της εκδήλωσης.  

Οι Αγώνες θα γίνουν την Κυριακή το πρωί.
Θα ταξιδέψουμε με Λεωφορείο(α) και Ι.Χ. ανάλογα με την επιθυμία του καθενός.
ΟΜΩΣ κανένας δεν θα υπολογιστεί για την εκδρομή και δεν θα υπάρχει θέση να ταξιδέψουν, τουλάχιστον με τα λεωφορεία, αν δεν δηλώσει «υπεύθυνα». Το «υπεύθυνα» μεταφράζεται καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό ως προκαταβολή, για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τα λεωφορεία και το πού θα φάμε.

Το να ασχολούμαστε 24 ώρες/το 24ωρο ψάχνοντας όσους δήλωσαν και δεν επιβεβαίωσαν μέχρι την τελευταία στιγμή … ξεχάστε το. Μόνον τότε θα διοργανώνουμε εκδηλώσεις όταν θα είμαστε όλοι τυπικοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Η μετακίνηση τόσων ανθρώπων για αγώνες και εκδρομή δεν είναι εύκολη δουλειά.
Τολμούμε και συνεχίζουμε γιατί το επίπεδο των γονέων των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ -αποδεδειγμένα- είναι τέτοιο που μπορούμε να στηριζόμαστε και να σχεδιάζουμε ακόμη και τα αδύνατα. Με τέτοιους (μαμάδες και μπαμπάδες) μέχρι και στο φεγγάρι πάμε.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΟΝΕΩΝ»

Ευχαριστούμε από τώρα τους γονείς που θα βοηθήσουν στη συγκέντρωση των «υπευθύνων δηλώσεων» καθώς και όσους θα βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Παρακαλούμε την επιτροπή των γονέων (κ.κ. Δούναβης, Λαμπρόπουλος, Παπαχαρίσης, Ασπρίδης, Παπαγεωργίου Ι , Μουρουδέλης …) να αρχίσουν να συγκεντρώνουν «δηλώσεις» για την εκδρομή που θα συνοδεύονται απαραίτητα με προκαταβολή.
1)  Όσοι δηλώσουν με (Ι.Χ. καταβάλουν 5 € το άτομο) ως προκαταβολή για το φαγητό (θα τους επιστραφεί αν συμμετέχουν στην εκδρομή, αλλά δεν έρθουν για φαγητό με την αποστολή).
2)  Όσοι δηλώσουν με (Λεωφορείο 7,5 € το άτομο). Θα τους επιστραφεί εφόσον δηλώσουν «Μη συμμετοχή» έγκαιρα.
Χωρίς προκαταβολή δε νοείται δήλωση.

Εφόσον γίνει η εκδρομή, όσοι δεν έρθουν στην εκδρομή και δε δηλώσουν έγκαιρα (δύο ημέρες πριν, μέχρι Παρασκευή 13.11.15 ώρα 21:00), ότι “δε θα μπορέσουν να έρθουν”. η προκαταβολή θα καλύψει τα κοινά έξοδα (στην πληρωμή των Λεωφορείων και ίσως στην προετοιμασία BBQ).

Επίσης να δηλώνουν αν θα μετακινηθούν με το Λεωφορείο ή με Ι.Χ.
Όσοι ταξιδέψουν με Ι.Χ. παρακαλούνται να δηλώσουν και αν θα διανυκτερεύσουν πριν ή μετά την Κυριακή.
Περισσότερα … Later!
(Συνονόματε, καλό το … Γαλλικό μου);

print

Written by