ΛΑΜΠΡΟΙ – ΟΙ 8οι ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ.Θ.

Για να είμαστε ειλικρινείς σήμερα στο Καυτανζόγλειο χαρήκαμε την “προσφορά” των αγώνων στίβου. Έχοντας το ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή (στην ουσία να μην κάνουμε τίποτε!) είχαμε την ευκαιρία να «δούμε», «να καταγράψουμε» και να χαρούμε τα όσα συνέβαιναν γύρω μας. Σήμερα νοιώσαμε τι μπορεί να κάνει ο εθελοντισμός και η αγάπη σε οτιδήποτε πιστεύει ο καθένας μας. Σήμερα είδαμε συντονισμό, οργάνωση, τάξη, μέχρι και … παρέλαση των ομάδων είδαμε! Σήμερα είδαμε παιδιά να ξεκινούν από τα σπίτια τους από τις 8:00, να αγωνίζονται στις 14:00, να παίρνουν τα μετάλλιά τους στις 15:00  και αντί να γκρινιάζουν για την ταλαιπωρία, να φεύγουν με χαρά και με τραγούδια.
Σήμερα τα είδαμε όλα… μέχρι και από την άλλη πλευρά είδαμε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) αυτή του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ σταδίου…  αλλά τα παραβλέπουμε μπροστά στα τόσα θετικά της προσφοράς της εκδήλωσης.
Σήμερα είδαμε το μέγεθος της προσφοράς προς τα παιδιά των κατηχητικών αλλά και προς τον αθλητισμό, της  Ι.Μ.Θ.  Δεν θα αναφερθούμε σε ονόματα γιατί ξέρουμε  ότι δεν το θέλουν αλλά όλοι όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης είναι άξιοι συγχαρητηρίων.  
Συγχαίρουμε την Ι.Μ.Θ., τους υπευθύνους του τμήματος Νεολαίας, τους κατηχητές και συνοδούς πατέρες των ενοριών, τους εθελοντές της γραμματείας και “πάσης προσφοράς”, του αθλητές, προπονητές και μέλη της διοίκησης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ καθώς και την «οργανωτική επιτροπή» που κατάφερε να φέρει σε πέρας ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα.
Περνάμε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες, που δείχνουν τη διαφορά των «Διενοριακών αγώνων» από τους συνηθισμένους αγώνες του ΣΕΓΑΣ.
Κυρίως εστιάζουμε στην Παρέλαση, την παράταξη και την αποχώρηση των αγωνιζομένων χωρίς να περνάμε στην υποδειγματική διεξαγωγή των επί μέρους αγωνισμάτων.
Μόνον ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ έχουμε να πούμε σε όλους όσους κοπίασαν.


 

print

Written by