ΦΟΡΜΕΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ -ΣΙΓΟΥΡΑ- ΦΟΡΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ»

1)      Θα παραγγείλουμε «ικανό» αριθμό από φόρμες, αναλογικά με το πλήθος των αθλητών και των ενδιαφερομένων (προπονητών, Δ.Σ., γονέων, φίλων κ.α.) για κάθε μέγεθος.
2)      Οι φόρμες θα είναι «φούτερ» με κουκούλα, τσέπες  και φερμουάρ η ζακέτα και με προσθήκη τσέπης στα παντελόνια.  Τα χρώματα (άσπρο και μπλε) με ρίγες κίτρινες και κόκκινες και το στυλ σε συμφωνία με τις προηγούμενες φόρμες.
3)      Όταν έρθουν οι φόρμες. Θα πάρουν πρώτοι το νούμερο που επιθυμούν, όσοι θα έχουν δηλώσει. Στη συνέχεια θα πάρουν φόρμες και όσοι άλλοι θέλουν, εφόσον θα υπάρχουν στο νούμερό τους. Εάν δεν παραγγείλετε φόρμα δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρετε.
4)      Όσοι από τους γονείς ή φίλους θέλουν φόρμα θα πρέπει να το δηλώσουν.
5)      Οι δηλώσεις θα γίνονται μέχρι την επιστροφή από την εκδρομή στο Βελβεντό (15.11.2015). Την επόμενη της εκδρομής (16.11.15), οι φόρμες θα έχουν παραγγελθεί.
6)      Κάθε «αθλητής των Ακαδημιών» θα πληρώσει τη φόρμα του στο κόστος  (κάπου στα 20-22€!).
7)      Το Δ.Σ. θα αποφασίσει σε πόσους και ποιους αθλητές από την «αγωνιστική ομάδα» θα δώσει τη φόρμα είτε με μειωμένη τιμή είτε δωρεάν (ανάλογα με την αγωνιστική τους  προσφορά στο σύλλογο).
8)      Κανένας, δε θα «αγοράσει τη φόρμα» με το ζόρι. Όμως,  όσοι από τώρα ξέρουν ότι δεν τη χρειάζονται ή απλά δε θέλουν φόρμα, -καλό θα είναι- να μας ενημερώσουν για να μην τους υπολογίζουμε και πέσουμε πολύ έξω στους λογαριασμούς μας.
Εδώ θα φανούν όσοι εκτιμούν την προσπάθειά μας  και μας συμπεριφέρονται με συνέπεια, όπως συνεπείς προσπαθούμε να είμαστε και εμείς στα όσα λέμε.

print

Written by