Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 2015

Η εκδρομή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο ΒΕΛΒΕΝΤΟ (που συνδυάστηκε και με αγώνες ΠΠ-ΠΚ/Α&Β, ΜΙΝΙ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ)!  ήταν πετυχημένη σε όλους τους τομείς.

ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΙΟΙ ΩΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ – ΑΨΟΓΟΙ

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τόσο τον πρόεδρο του ΑΣ «ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ» κ. Γκουγκόλη Κώστα όσο και όλο το Δ.Σ.  του συλλόγου, για την υλοποίηση της αθλητικής συνάντησης των συλλόγων μας.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την κ. Ανθή Λινάρδου (ταμία του συλλόγου), την κ. Σοφία Χατζηγεωργίου και Ζορμπά Μιλτιάδη (μέλη του Δ.Σ.) και τους Γυμναστές κ. Εύα Σταμάτη και Κώστα Χατζήνα, που πρωτοστάτησαν στην εκδήλωση (οργάνωση και εκτέλεση), αλλά και όλους όσους εργάστηκαν στο Βελβεντό και βοήθησαν στους αγώνες και εμείς δεν γνωρίζουμε για να τους αναφέρουμε ονομαστικά.

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών του Βελβεντού και παλιούς μας μαθητές, αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο στην εκδήλωση.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Ηρακλή Γιγή για τη βοήθειά του: στην υποδοχή του Λεωφορείου, στους αγώνες, στην πορεία στο Σκεπασμένο αλλά και στη συνοδεία του Λεωφορείου στο φαγητό και την παρουσία του δίπλα μας μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής για την επιστροφή.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους Φίλους, παλιούς και νέους στο Βελβεντό, επαγγελματίες ή μη, γιατί με το φιλόξενο πνεύμα σας και τη διακριτική σας βοήθεια, μας βγάλατε και πάλι «ασπροπρόσωπους» στους γονείς των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που οδηγήσαμε στο Βελβεντό.

Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ «ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΤΣΙΡΙΚΗΣ»

Για την «παρέα των κυνηγών αγριογούρουνου» που με συνδετικό κρίκο τον καλό μας -φίλο & αδελφό- Νίκο Τσιτσιρίκη, μας «κράτησε με το ζόρι» στην Αγία Τριάδα και μοιράστηκαν μαζί μας το ευκαιριακό αλλά υπέροχο τσίπουρό τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ.

ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ «ΦΕΓΓΑΡΙ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες γιατί ο καθένας με τον τρόπο του συνέβαλε στο να στρογγυλοποιηθούν οι γωνίες (τα μικρά λάθη & παραλείψεις της εκδρομής)και τελικά η εκδρομή να «κυλίσει» ομαλά.

ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΜΑΣ»

Θα υπερτονίσουμε τη «μη διαμαρτυρία» των τριών υπέροχων κοριτσιών (Μαρία, Έφη, Μένη) και της μητέρα τους  κ. Ελένης Ιορδανίδου, που αν και τις ξέχασαν στο φαγητό, περίμεναν καρτερικά χωρίς να δημιουργήσουν «θέμα», που θα μπορούσε να χαλάσει το κλίμα της εκδρομής. Δεν ήταν τυχαία η «μη διαμαρτυρία» κυρίως από τα παιδιά, που τους «έκοβε η λόρδα», αφού έχουν παράδειγμα τη συμπεριφορά της μητέρας των σε κάθε εκδήλωση.
Κυρία Ελένη Ιορδανίδου σας ευχαριστούμε. Δείχνετε σε όλους μας, μέσα από τα παιδιά σας, τον τρόπο να συμπεριφερόμαστε σε δύσκολες καταστάσεις, αυτές που δείχνουν τον πραγματικό εσωτερικό μας κόσμο.
Κυρία Ιορδανίδου χαιρόμαστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ που σας έχουμε στην Οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Μην αρχίσουν «οι σωστοί γονείς» να παραπονιούνται, απλά έπιασαν οι κεραίες μου αυτή τη συμπεριφορά και θέλοντας να τη τονίσω, για το καλό των παιδιών μας, την αναφέρω ως παράδειγμα.
Δεκάδες ενέργειες των γονέων θα μπορούσαν να αναφερθούν ως παραδείγματα  συμπεριφοράς προς μίμηση. Αλλά μην ανησυχείτε,  αυτό γίνεται καθημερινά στο σύλλογό μας, η δική σας συμπεριφορά περνάει, σε όλα τα παιδιά, μέσα από τη συμπεριφορά των παιδιών σας.
Οι ξεχωριστές συμπεριφορές των παιδιών, που δεν είναι τίποτε αλλά από τον καθρέφτη της συμπεριφοράς των γονέων τους, επιβραβεύονται στο καταπληκτικό «PointSystem» των προπονητριών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Σωστοί γονείς, μην ανησυχείτε, η οποιαδήποτε συμπεριφορά ή ενέργειά σας εμφανίζεται μπροστά μας καθημερινά μέσα από τη συμπεριφορά των παιδιών σας.

Ομοίως, απρόσεχτοι γονείς, τις απρόσεχτες συμπεριφορές των παιδιών σας (για τις οποίες ευθυνόμαστε εμείς οι μεγάλοι) προσπαθούμε να τις διορθώσουμε ακολουθώντας τις συμπεριφορές των παιδιών που έμαθαν, γιατί κάποιος τους μίλησε, και γιατί κάποιος συμπεριφέρεται μπροστά στο παιδί του «σωστά» και δίνει στο παιδί του το παράδειγμα προς μίμηση.

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ … ΣΤΑ ΥΨΗ

Σε αυτό είμαστε σίγουρα μπροστά από πολλούς άλλους συλλόγους. Το επίπεδο των γονέων του συλλόγου είναι πολύ ψηλότερο από το μέσο όρο των γονέων. Γονείς των παιδιών «μας» σας ευχαριστούμε που βοηθάτε να διορθώσουμε, με τη βοήθεια των παιδιών σας αλλά και των προπονητών μας, τις συμπεριφορές των παιδιών που δεν τους έχουν μιλήσει γιαυτό και που δεν έχουν ζωντανά παραδείγματα να μιμηθούν (ευτυχώς είναι πολύ λίγα).

print

Written by