ΠΟΛΥΑΘΛΑ – ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με μια δεύτερη ματιά, βρέθηκε το λάθος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Έβγαλαν τη βαθμολογία για τα αγόρια με τον ίδιο πίνακα που υπάρχει για τα κορίτσια.
Παρακαλώ τους υπευθύνους να επανέλθουν βαθμολογώντας σωστά τα αγόρια (με τον πίνακα που βρίσκεται στη σελίδα 54 των Τεχνικών διατάξεων 2016).
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ – ΑΜΕΛΕΙΑ ή  …
Αφού μέχρι τώρα κανείς από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης δεν ενδιαφέρθηκε να πάρει από τον Κεντρικό ΣΕΓΑΣ (ή να τους ζητήσουν να στείλουν) μερικές Τεχνικές Διατάξεις για να δώσουν στους συλλόγους της περιοχής τους, φτάνουμε να τους «κατηγορήσουμε» για ΑΜΕΛΕΙΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ …. το λιγότερο. Δηλαδή οι σύλλογοι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης πρέπει να ζητούν προσωπική χάρη από φίλους στην Αθήνα για να προμηθευτούν τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ τύπωσε ο ΣΕΓΑΣ και είναι ο Χρυσός Οδηγός για τον κάθε σύλλογο, και προπονητή;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
Με την ευκαιρία, ευχαριστώ τον κ. Γκόγκα Ανδρέα, που ανταποκρίθηκε στην παράκλησή μου και μπήκε στον κόπο να μου στείλει με το Λεωφορείο της γραμμής ΣΤΙς 16.2.16 (ένα Βιβλιαράκι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2016.
Οι άλλοι σύλλογοι, οι άλλοι προπονητές πώς θα αποκτήσουν τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2016;

print

Written by