Ο ΜΠΕΛΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 7ος ΜΕ 4.80

Δικαιολογημένα η υπόθεση του πρωταθλήματος (Α/Γ) για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ακούει στο όνομα Θεοφάνης Μπέλος. Για τον κάθε αγώνα το αποτέλεσμα μετράει. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ο πλέον ανέτοιμος αθλητής, αφού πρόσφατα απολύθηκε από το στρατό, -Θεοφάνης Μπέλος- είναι και ο μόνος που «έγραψε» για το σύλλογο. Με επίδοση 4.80 και μάλιστα με την πρώτη, κατετάγη 7ος στους 15 του Τελικού. Μέχρι και τα 5.00 κυνήγησε και είχε καλά άλματα!

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου ακόμη ψάχνεται … (βέβαια πάει πολύ, το να ψάχνεσαι συνέχεια, έτσι χάνεις τις ευκαιρίες τη μία μετά την άλλη και αν τελικά το «βρεις» ίσως τότε θα είναι αργά, όλοι οι στόχοι και τα όνειρα θα μείνουν για … του χρόνου!

Ο Νίκανδρος, τελικά αγωνίστηκε στη Λευκωσία έκανε το καθήκον του για το σύλλογό του στην Κύπρο, αφού κέρδισε με 4.90, ΟΜΩΣ για τον εαυτό του δεν έκανε τίποτε, κλώτσησε ακόμη μία ευκαιρία!
Κάτι μας λέει ότι –ίσως- αυτοί που στενοχωριούνται  για τις χαμένες ευκαιρίες του Νίκανδρου είμαστε οι προπονητές του και μόνο!!!

Το πρωτάθλημα των (Α/Γ) ανήκει στην ιστορία (υπήρχαν και ωραίες … στιγμές, όπως εδώ με τη Δήμητρα Σολομωνίδου, η οποία δεν αγωνίστηκε λόγω μικροτραυματισμού), συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα Πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν (Π/Κ) αυτό το ΣΚ στα Τρίκαλα και μετά των ΠΠ-ΠΚ/Α στην Καβάλα…
(Γιώργο),  με τους  χαμένους αγώνες,  χάνονται και οι ευκαιρίες για εκπροσώπηση της Ελλάδος σε αγώνες εκτός συνόρων (Βαλκανικοί, διεθνείς συναντήσεις κ.α.). Υπάρχουν ακόμη ελπίδες αλλά θα πρέπει να το «βρεις» όσο είναι καιρός. Μπορείς, γιαυτό και γκρινιάζω, αλλά δε φτάνει να το ξέρω εγώ, θα πρέπει και εσύ να το επιβεβαιώσεις.


Το άλμα του Θεοφάνη στα 4.80

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ -ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ- ΣΕ ΠΑΤΡΑ & ΛΕΥΚΩΣΙΑ

print

Written by