30.3.18 – Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ Α’  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 

 

 

 

 

ΗΜΕΡΙΔΑ Ε.Κ. ΠΠ/ΠΚ Β΄ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Πολύ καλά τα πήγαν οι μικροί μας αθλητές που κάνουν τα πρώτα τους σταθερά βήματα στο άλμα επί κοντώ.

Η Παντακίδου Μαρία ήταν  1η  με 2.55 (ατομικό ρεκόρ – με λύγισμα).
Οι τρεις νικητές που πήδησαν με μεταλλικό παλμό (χωρίς λύγισμα του κονταριού) είναι:
1η Ντούγκου Βεατρίκη με 2.45 (ατομικό ρεκόρ),
2ος Πεταλάς Αθανάσιος με 2.35 (ατομικό ρεκόρ),
3η Τορουνίδη Δάφνη με 2.25.
Πολύ καλά τα πήγαν και οι Μαντιός, Αλεπλιώτης, Πανικίδου, τορουνίδη ΔΝ, Γεννιτσάκη.
ΗΜΕΡΙΔΑ Ε.Κ. 30.3.18 ΠΡΟ ΠΑΣΧΑ

 

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΣΠΑΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ)

Οι ακόμη μικρότεροι ή πιο νέοι αθλητές του συλλόγου δοκίμασαν στο επί κοντώ με βοήθεια (το Σπαστό κοντάρι). Ο συναγωνισμός και εδώ κράτησε το ενδιαφέρον του αγώνα μέχρι το τελευταίο ύψος.
Νικητής ήταν Ο Γιάννης Ζώζης με 2η την Ησαϊα Χαντζίδη και 3ο τον Θεόδωρο Χαντζίδη.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ  ΚΟΝΤΩ (ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΤΟ) 30.3.18

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ  1ου ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Σε μια μικρή αλλά ζεστή τελετή με τους γονείς και τους προπονητές να είναι παρόντες οι Αριστούχοι μαθητές μας της Α Γυμνασίου πήραν τον έπαινό τους και τα δωράκια τους. Στη φωτογραφία ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΣ.
Κούκλοι και κούκλες σας εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχιση των σπουδών σας και σας συνιστώ να αγκαλιάσετε τον «αθλητισμό και τη μελέτη» για να έχετε μια ζωή γεμάτη με ιδρώτα και προσπάθεια αλλά και τη χαρά της επιτυχίας σε όλους τους τομείς.
Μην ξεχνάτε ότι «Η καλή σας επίδοση στα γράμματα είναι το εισιτήριο που θα σας επιτρέψει να διαλέξετε εσείς, το επάγγελμα που θέλετε να ακολουθήσετε για όλη σας τη ζωή».
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο, θέλουμε να σας βραβεύσουμε και του χρόνου και γιατί όχι μέχρι να τελειώσετε το σχολείο και να σας καμαρώνουμε και φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.

 

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΠ/Β ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΝΙ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Το σημαντικό είναι ότι η εκδήλωση έγινε με την παρουσία αθλητών και γονέων και όλοι το χάρηκαν.
Τα παιδιά ήταν χωρισμένα σε δύο ισάξιες ομάδες (και οι δύο ομάδες είχαν παιδιά όλων των ηλικιών). Ο στόχος ήταν να περάσουν γρήγορα από όλους τους σταθμούς (εκτελώντας σωστά τις δοκιμασίες) και να φτάσουν πρώτοι στον τελευταίο σταθμό που ήταν το καμπανάκι! Τα παιδιά μας τα πήγαν περίφημα! Νικήτρια ήταν με μικρή διαφορά η ομάδα Β΄.
Το καλύτερο σημείο ήταν το σημείο που τα παιδιά τρέχουν πέρα δώθε για να ανακαλύψουν τον επόμενο σταθμό (η σειρά των σταθμών είναι γραμμένη στο σημείωμα με τη διαδρομή που πρέπει να κάνει η ομάδα τους). Εκείνες οι γεμάτες «απόγνωση» φατσούλες όταν ανακάλυπταν ότι ο σταθμός που ψάχνουν είναι ο μοναδικός που δεν έχουνε τσεκάρει και βρίσκεται στην άλλη άκρη…!
Τελικά το παιχνίδι βγήκε ακόμη καλύτερο από αυτό που είχαμε φανταστεί!. Το χαρήκαμε πολύ και τα παιδιά και εμείς, αλλά και οι γονείς (είτε από τη θέση των «υπευθύνων σταθμών» είτε από την κερκίδα). Όσο για τα αυγουλάκια ήταν υπέροχα! Πέρα από το αυγουλάκι υπήρχε και ένα πολύ μικρό δωράκι-βραβείο για την ομάδα των νικητών.

print

Written by