ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 18 – ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

 

 

 

Ναι! Μπορείτε να αρχίσετε να δηλώνετε συμμετοχή στην εκδρομή στο ΧΟΡΤΙΑΤΗ, στους προπονητές των παιδιών σας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (8 ΕΥΡΩ). Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

  1. Μαζί με τη δήλωση, κάθε ενήλικας (άνω των 18 ετών) πληρώνει (8) ευρώ.
  2. Τα παιδιά από (5+ μέχρι και «κάτω των 18 ετών» πληρώνουν το ½  δηλ. (4) ευρώ.
  3. Παιδιά κάτω των 5 ετών δεν πληρώνουν (όμως δηλώνονται).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που κάποιος θα πληρώσει και δεν έρθει στην εκδρομή θα πάρει πίσω τα χρήματά του ΕΦΟΣΟΝ ενημερώσει έγκαιρα για την ακύρωση.
Ενημερώνω έγκαιρα σημαίνει το πολύ μέχρι την Παρασκευή 2.11.18 στις 21:00 (με το τέλος της προπόνησης) γιατί τότε θα δώσουμε την οριστική παραγγελία για τα κρεατικά.
Όποιος δηλώσει και δεν έρθει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ … θα κάνει ΔΩΡΕΑ στο σύλλογο τα 8 ευρώ.

Εάν μετά το «Ταμείο» την ημέρα της εκδρομής, το ποσό του ρεφενέ είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο των 8 ευρώ θα ρυθμιστούν κατάλληλα οι διαφορές (είτε θα επιστραφούν τα παραπάνω χρήματα σε κάθε οικογένεια-παρέα είτε θα συμπληρώσουν τη διαφορά).

Συνοψίζοντας, τονίζουμε τα πιο βασικά. Αργότερα θα περάσουμε σε λεπτομέρειες.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 το πρωί ο καθένας με δικό του μέσο, ανεβαίνουμε στο Χορτιάτη (πολύ κοντά στο Καταφύγιο). Μαζευόμαστε όλοι την ώρα που θα ορίσουμε και ξεκινάμε το περπάτημα μέσα στο δάσος, θα υπάρχουν τρεις διαδρομές (μικρή , μεσαία, μεγάλη).

Όσο εμείς περπατάμε, ψητάς ή ψητάδες ανάλογα με τη συμμετοχή, ξεκινούν να ψήνουν (50 με 70 κιλά κρεατικά)! Το φαγοπότι αρχίζει συγκεκριμένη ώρα (να έχουν γυρίσει και από τη μεγάλη διαδρομή) και διαρκεί μέχρι τις  16:00± (ανάλογα με τον καιρό). Τρώμε, πίνουμε, σε παρέες (όλοι μαζί σε ένα ξέφωτο) χορεύουμε, τραγουδάμε, τα παιδιά παίζουν και όλοι μαζί το χαιρόμαστε. Τελειώνουμε, βγάζουμε το ρεφενέ για τα ψητά και καλοί και διαλεγμένοι επιστρέφουμε κάπου στις 17:00 όλοι στα σπίτια μας.

Ο καθένας μπορεί να πάρει και την παρέα του, τους φίλους του και να έρθουν όλοι μαζί στην εκδρομή. Το σίγουρο είναι ότι για να οργανωθούμε, να ξέρουμε τι θα παραγγείλουμε και για πόσα άτομα, ο καθένας ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ τον αριθμό των ατόμων με τους οποίους θα έρθει (τόσα παιδιά κάτω των 5, τόσοι μικροί κάτω των 18  και τόσοι μεγάλοι).

Ναι! Μπορείτε να αρχίσετε να δηλώνετε συμμετοχή στους προπονητές των παιδιών σας.

Για τους νέους, στην παρέα, περνάω μερικές αναφορές σε προηγούμενες εκδηλώσεις για να δείτε … τι σας περιμένει!

2017, 2017Β

2016,

2015,

2014...

print

Written by