ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. – ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ Σ. – ΔΟΥΝΑΒΗΣ Κ.–ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Π.

Πίσω από κάθε προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου υπάρχουν κάποιοι που αν δεν βοηθήσουν θα σκάσουν! Ένα βήμα κάνουμε εμείς, δύο αυτοί!
Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε!
Σιγά μην το θέλουν οι ίδιοι, σιγά μην έχουν ανάγκη το δικό μας λιβάνισμα και τις δικές μας ευχαριστίες …
Για μας το κάνουμε, για να νοιώσουμε εμείς καλύτερα. Θέλουμε με κάποιο τρόπο να πούμε ένα ευχαριστώ σε όσους είναι κοντά και όπου δουν ότι μπορούν να βοηθήσουν σπεύδουν.

ΧΑΛΑΣΕ Ο ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ– ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ

Ενημερώσαμε τους υπευθύνους εγγράφως -για το τυπικό μέρος της υπόθεσης- μη βρούμε και τον μπελά μας, πήραμε το Ο.Κ. από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για να παραγγείλουμε οδοντωτό ιμάντα  και ξεκινήσαμε.
Με το πρώτο δικό μας βήμα, παρόντες και οι μόνιμοι συντηρητές των οργάνων της αίθουσας του επί κοντώ (Καρματζόγλου Σταύρος και Παπαγεωργίου Κώστας). Ο ένας τραβάει από δω ο άλλος από κει, ο πρώτος βαράει τον πύρο της ασφάλειας της τροχαλίας ο δεύτερος τραβάει με την τσιμπίδα την ασφάλεια … κάναμε το στυλοβάτη “φύλλο και φτερό”.  Αν ήταν παρών και ο πρόεδρος,  κ. Γάκης Δημήτριος (άλλος κατσαβιδάκιας), τότε θα αναλαμβάναμε και επιδιορθώσεις παντός είδους.
ΔΙΑΓΝΩΣΗ: Οδοντωτός ιμάντας χαλασμένος, ο άξονας της τροχαλίας κίνησης καθώς και η μανιβέλα, φαγωμένα και η βάση,  (όπου βιδώνεται εσωτερικά ο ιμάντας και εξωτερικά το στήριγμα όπου κάθεται ο πήχης), επίσης χαλασμένη.

Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ:

  • Παπαγεωργίου (Παρασκευή βράδυ) : Αυτά θα τα πάρω εγώ, έχω ένα μηχανικό γνωστό – θα τα κάνω σίγουρα. [Δευτέρα απόγευμα, είναι έτοιμα στην αίθουσα].
  • Οι άλλοι ψάχνουμε να βρούμε Οδοντωτό Ιμάντα (T10 16mm Open).  Παίρνουμε τηλέφωνα και ρωτάμε παντού, βρίσκουμε αλλά…
    Επιστρατεύονται εθελοντές (Ελευθεριάδης Ελευθέριος) ρωτάει και βρίσκει, όμως…
  • Δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον να “τυπώσει” στον ιμάντα τις διαβαθμίσεις των 5 περίπου μέτρων  που χρειάζονται και που θα δείχνουν το ύψος του πήχη. ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ…

Ρωτήσαμε τον εκπρόσωπο της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε απάντηση …
Ρωτήσαμε σε τυπογράφους και καταστήματα εκτυπώσεων … τίποτε.
Μέχρι και στην κατασκευάστρια εταιρία του στυλοβάτη γράψαμε και περιμένουμε …

Αν γνωρίζετε κανέναν που να μπορεί να «τυπώσει σε οδοντωτό ιμάντα τα νούμερα (1.70, 1.80, 1.90  μέχρι το 6,40)  με ενδιάμεσες γραμμές ανά 1 εκατοστό, θα βοηθούσατε πολύ αν μας στέλνατε το τηλέφωνό του.
Αν δεν βρούμε, ίσως αναγκαστούμε να κάνουμε «πατέντα». Υπάρχουν δύο τρεις λύσεις – προτάσεις.

Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Τι θα κάνουμε με τον κ. Δούναβη ούτε να ποτίσουμε τα φυτά της αίθουσας δεν μας αφήνει. Και να έρχονταν στο Στάδιο για τα παιδιά –κομμάτια- από το κολυμβητήριο που πάει τώρα τα παιδιά έρχεται ειδικά για να ποτίσει και να περιποιηθεί τις γλάστρες που διατηρούμε από το 2006 στην αίθουσα. Σιγά μη ζούσαν τόσα χρόνια αν δεν ήταν ο κ. Δούναβης.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ – ΑΠΟ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ – ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Η πατέντα για το φωτισμό.

Μέχρι και έξτρα φωτισμό έχουμε φέτος για τις φωτογραφίες των γκρουπ που θα μπουν στο ημερολόγιο του 2019. Εθελοντής φωτογράφος του συλλόγου ο κ. Παντελής Καρανίκας, που δεν χάνει ευκαιρία από τότε που εμφανίστηκε στο σύλλογο να μας χαρίζει τις υπέροχες φωτογραφίες του.  Οι κ.κ. Καρανίκας και Καρματζόγλου καπάρωσαν τις φωτογραφήσεις τέρμα οι δικές μας μηχανούλες και οι θολές φωτογραφίες. Τώρα αν δεν είναι οι φωτογραφίες τέλειες δεν φεύγει κανείς από τη θέση του. Για τα μικρά που συνέχεια ανοιγόκλειναν τα μάτια τους … ακόμη κλικ ακούγεται από τις τόσες φωτογραφίες του τράβηξε.

Οι φωτογραφίσεις συνεχίζονται για σήμερα Τρίτη 4.12.18 και αύριο Τετάρτη 5.12.18 που θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για όσους δεν μπόρεσαν να φωτογραφηθούν Δευτέρα ή Τρίτη.

Την Τετάρτη στην τελευταία φωτογράφιση (20:35) παρακαλούνται να έρθουν στην αίθουσα και όσοι γονείς και κηδεμόνες θέλουν να φωτογραφηθούν για να «ομορφύνουν» το ημερολόγιο με την παρουσία τους. Στις 20:30 θα βγούμε στην είσοδο του Κ-3 και θα καλέσουμε όσους θα βρίσκονται εκεί.

print

Written by