ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ» – ΣΕΡΡΕΣ  28.9.2019

Περισσότερο για να τιμήσουμε τους διοργανωτές με τη συμμετοχή των αθλητών μας αλλά και για ένα ταξιδάκι μέχρι τις Σέρρες ταξίδεψαν 7 αθλητές μας (5 κορίτσια και 2 αγόρια). Μολονότι είναι πολύ νωρίς, ακόμη δεν αρχίσαμε προπονήσεις οι επιδόσεις των αθλητών μας κρίνονται ικανοποιητικές μέχρι και πολύ καλές.

Ξεχώρισαν  στα αγωνίσματά τους οι:

ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ:
Ο Ντούρος Ιωάννης (στο επί κοντώ παίδων) όπου με 4.00 μ. κατέλαβε την 1η θέση και εξασφάλισε ένα υπέροχο κύπελλο για τη συλλογή του.
Στη Φωτογραφία με τις συναθλήτριές του (Χριστίνα και Θωμαή) που έμειναν για να τον ενθαρρύνουν αλλά και να ταξιδέψουν μαζί του στην επιστροφή.

Πολύ καλά τα πήγε και η Μελίνα-Γεωργία  Σπήλιου, που πέτυχε επίδοση 2.70 πολύ κοντά στο ρεκόρ της που είναι 2.80. Όλα τα κορίτσια που είναι  γεννημένα το 2006 (ΠΚ/Β) αγωνίστηκαν στο επί κοντώ «εκτός Συναγωνισμού» αφού το αγώνισμα ήταν για την κατηγορία των (Κ)  και των (ΠΚ/Α).

Ικανοποιητική προσπάθεια έκαναν και οι : Τορουνίδη Δανάη που ήταν 3η στις κορασίδες με 2.20 και η Χριστίνα Μουρουδέλη που πέρασε τα 2.00 μ. και μόλις έχασε τα 2.20

Σε αυτόν τον αγώνα η Τορουνίδη Δάφνη και η Καλλιά Θωμαΐς, δεν πέρασαν το αρχικό ύψος και έτσι δεν κατατάχτηκαν.

ΔΡΟΜΟΣ 80 μ.: Με τους παίδες αγωνίστηκε ο Παύλος Καφαντάρης στα 80 μ. όπου (με αρκετά λάθη στο τρέξιμό του) πέτυχε επίδοση 10΄΄80 και κατετάγη 8ος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ MΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 2019

print

Written by