ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ 13.10.19 – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ κ. ΜΑΝΩΛΗ  ΠΑΣΣΑ

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε στην -με βίντεο- κάλυψη των δραστηριοτήτων του Συλλόγου. Την ξεκίνησε ο μετρ των μικρών ταινιών κ. Καρανίκας Παντελής που κάλυψε μέσα σε βίντεο δύο λεπτών σχεδόν όλη την ουσία των αγώνων «ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 2019».

Ο κ. Καρανίκας Παντελής με τον “παιδαρά” Αντώνη.

Εχθές στο Χορτιάτη ο κ. Καρανίκας δεν μπόρεσε να είναι παρών λόγω υποχρεώσεων, όμως κάθε εμπόδιο έχει και τη θετική του πλευρά.

ΠΑΣΣΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ – ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ “Large”.

Ένα Νέο αστέρι της «Βιντεοκάλυψης» ξεπήδησε από τα σπλάχνα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, είναι ο κ. Πασσάς Εμμανουήλ, ο άνθρωπος που βάζει πλάτη σε κάθε στιγμή που ο σύλλογος χρειάζεται βοήθεια.
Είναι ο γονέας που αν και βρίσκεται στο σύλλογο αρκετά χρόνια λόγω «Χαράς Πασσά» (μεγάλη μορφή στα καλλιτεχνικά, πίνακές της κοσμούν τις σελίδες του συλλόγου και ανεκτίμητα καλλιτεχνήματα της κυκλοφορούν ανάμεσά μας).

Είναι ο γονιός που παραλίγο να γίνει “καυγάς ανάμεσά μας” όταν έφερε στο σύλλογο και το δεύτερο αστέρι του, την Πολίνα, η οποία όμως δεν είχε κλείσει τα 5 χρόνια! Τόσο πολύ ήθελε να φέρει και την δεύτερη κόρη του στο σύλλογο, που δεν κρατιόταν, ακολούθησαν ε-μαιλ γεμάτα παράπονα και γιατί; !
“Ευτυχώς, οι δυο τρεις μήνες που χρειαζόντουσαν για να συμπληρώσει η Πολίνα τα 5 έτη πέρασαν και όλα μέλι γάλα.
Έκτοτε μόνον “πλάτες” βάζει ο κ. Πασσάς Εμμανουήλ στη λειτουργία του συλλόγου. Δέχτηκε να προσφέρει και στα Διοικητικά του συλλόγου και έβαλε υποψηφιότητα για μέλος του Δ.Σ. Εξελέγη και στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί η συμμετοχή του στα δρώμενα του συλλόγου, σε προτάσεις και σε ιδέες, είναι ξεχωριστή.
Προκύπτει θέμα για την κάλυψη της θέσης του Ταμία, όταν τα δύο ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ μέλη του Δ.Σ., που είναι υπάλληλοι σε Τράπεζες, παραιτούνται από τη Διοίκηση του συλλόγου για “επαγγελματικούς λόγους”.
Και πάλι παρών ο κ. Πασσάς. Δέχεται να καλύψει τη θέση του Ταμία και βγάζει το σύλλογο από το αδιέξοδο της στιγμής.
Δεν φτάνει αυτό, σε κάθε μεγάλη εκδήλωση αποδεικνύει ότι ανήκει και αυτός στην ίδια κατηγορία με την κ. Μανιού Αικατερίνη στην κατηγορία των ανθρώπων που τους ονομάζουμε “Large”.
(Η κ. Μανιού είναι Αντιπρόεδρος στο σημερινό (2019-2020) Δ.Σ., και βρίσκεται στο σύλλογο ανελλιπώς από την ίδρυση του το 1999, είναι δε και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου. Δηλαδή όταν λέμε ΑΣ ΡΗΓΑΣ ή “Μανιού πεις ή Κατσίκας” στις ρίζες του συλλόγου αναφέρεσαι).
Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία “Large” δεν χάνουν ευκαιρία για να προσφέρουν λίγα ή και πολλά στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά και αλλού. Έχουν το χέρι στην τσέπη και προσφέρουν με “Large” διάθεση, είτε αυτά είναι “γλυκά για το Δ.Σ.” είτε αγαθά που προέρχονται από την επαγγελματική τους απασχόληση, όπως οι υπέροχες «μπάρες» με σουσάμι, σπόρους και ξηρούς καρπούς  που ξανά μας έφερε στην χθεσινή (13.10.19) εκδρομή στο Χορτιάτη και τις μοίρασα εγώ.
Υπέροχες μπάρες για όλους … και ξανά για όλους! πιάστηκαν τα χέρια μου να κουβαλάω! Ούτε μία δεν έμεινε!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ
Για όσους ενδιαφέρονται για Ξηρούς καρπούς καφέδες και μπαχαρικά  δεν έχουν παρά να επισκεφτούν τη σελίδα των καταστημάτων του κ. Εμμανουήλ Πασσά και να διαλέξουν “καλλιτεχνήματα”.

Φτάνει τόσα για τον κ. Πασσά, θα μας κυνηγήσει που του πλέκουμε το εγκώμιο -χωρίς τη συγκατάθεσή του- αλλά ας μας συγχωρήσει είναι κομμάτι του κανόνα που υιοθετήσαμε και ακολουθούμε, που μας προστάζει να αποδίδουμε «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι  και τα του Θεού τω Θεώ»…

Χαρείτε το βίντεο της εκδρομής στο Χορτιάτη 13.10.19 του κ. Πασσά Εμ.
Στην αρχή ο κύριος όγκος έχει φύγει για το περπάτημα ο καθένας απολαμβάνει τη φύση ανάλογα με τις προτιμήσεις του, τα ψητά ετοιμάζονται, οι περιπατητές επιστρέφουν από το δίωρο περπάτημα και δίνεται το πράσινο «εξοντώστε τα ψητά». Φαγητό, με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις του πάγκου με τα ψητά, κρασάκι για τους μερακλήδες και αναψυκτικά, χορός τραγούδι και κουβέντα φιλική εφ’ όλης της ύλης.
Φωτογραφικό υλικό θα βρείτε ΕΔΩ
Κάποτε όλα τα καλά τελειώνουν, ο καθένας μαζεύει τα όσα είναι για πέταμα, αφήνουμε το χώρο 10 φορές πιο καθαρό από όσο τον βρήκαμε  και σιγά σιγά ο καθένας παίρνει το δρόμο του γυρισμού.
Ακόμη και η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου που πρώτη φορά οδήγησε σε τόσο «δύσκολο και στενό δρόμο» τα κατάφερε υπέροχα. Με ξεχωριστή όρεξη θα τρέξει μαζί με το Θεοφάνη, που τρελαίνονται για την «αντοχή» το Test Cooper .
[Από σήμερα (Δευτέρα 14.10.19 μέχρι και την Παρασκευή 19.10.19), καθημερινά κάπου στις 19:30 (ίσως εκτός Τετάρτης, που ίσως λείψω!), όσοι έρχονται τρέχουν το τεστ.]   Καθορίσαμε και την ώρα μήπως θελήσει να τρέξει και κανένας λάτρης της αντοχής (παλιός αθλητής ή μπαμπάς …) για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.
Για τις κυρίες «μαμάδες» και όχι μόνον,  θα διοργανωθεί ειδική εκδήλωση!

Προβλέπονται απανωτές καταρρίψεις των ρεκόρ!

Όποιος κάνει ρεκόρ στο τεστ Cooper έχει μαζί με το ανάλογο Δωράκι -σε κάμψεις-!  και από μια υπέροχη «μπάρα» (Πασσά), σαν αυτή που δοκιμάσαμε στο Χορτιάτη.
Τυχεροί… θα τρέξω και εγώ το τεστ μπας και καταφέρω να πάρω και εγώ «μπάρα»!

print

Written by