ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ 201(?) ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ 4ης ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

Θέλοντας να δικαιολογήσουν τους Κριτές, για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ,  μου έστειλαν το άρθρο  στο οποίο στηρίχτηκαν και νομίζουν ότι αιτιολογείται η 4η προσπάθεια!

Μου έστειλε η Ελένη Πόλακ  το παρακάτω:

Της απάντησα:

 Fotis Katsikas Κορίτσι μου, ποιος ανεύθυνος και ημιμαθής σε παίρνει στο λαιμό του;

Fotis Katsikas Από πότε είναι ο κανονισμός αυτός Ελένη μου 2012-2013;;;;;

Στη συνέχεια της έστειλα τα όσα ισχύουν:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2020
Παράγραφος 14.4, σελίδα 18.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς Στίβου της World Athletics 2020-2021 καθώς και του ΣΕΓΑΣ.

ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ  2020-2021
Replacement Trials 25.18 If, for any reason beyond their control, an athlete is hampered in a trial and is unable to take it, or the trial cannot be correctly recorded, the Referee shall have the authority to award them a replacement trial or to re-set the time either partially or in full.

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΑΡΘΡΟ 180, παράγραφος 18, Σελίδα 153, Κανονισμός 2018-2019
Συμπληρωματικές Προσπάθειες 18.
Αν, για οποιονδήποτε λόγο που δεν άπτεται του δικού του ελέγχου, ένας αθλητής παρεμποδιστεί σε μια προσπάθειά του και δεν έχει τη δυνατότητα να την επιχειρήσει, ή αν η προσπάθεια δεν μπορεί να καταγραφεί σωστά, ο Έφορος θα έχει την δικαιοδοσία να του παραχωρήσει μια συμπληρωματική προσπάθεια ή να του ανανεώσει το χρόνο είτε μερικώς είτε πλήρως. Καμία αλλαγή στη σειρά δεν θα επιτρέπεται. Ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα παρέχεται για κάθε συμπληρωματική προσπάθεια ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες της περίπτωσης. Στις περιπτώσεις όπου ο αγώνες έχει προχωρήσει προτού επιτραπεί η συμπληρωματική προσπάθεια, αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί προτού να γίνουν οποιεσδήποτε άλλες επόμενες προσπάθειες.

Ο Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ που έκανε Ένσταση,
οφείλει να απαιτήσει απάντηση από τον ΣΕΓΑΣ και την Ελλανόδικο Επιτροπή στα όσα ο κανονισμός ορίζει.

Από το βίντεο, που εσείς περάσατε, τι βλέπετε;
Η αθλήτρια επιχείρησε την προσπάθεια ή δεν είχε τη δυνατότητα;

Στα μάτια της πραγματικότητας Ελένη μου ούτε χαμπάρι πήρες ότι δίπλα σου υπάρχει αθλητής που τρέχει τόσο συγκεντρωμένη στο άλμα σου είσαι, όπως και κανένας δε σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή ότι η ύπαρξη του συγκεκριμένου αθλητή ενοχλεί (ούτε προπονητής ούτε κριτές ούτε κανένας). !!!!

Δεν θα επανέλθω στο θέμα (εκτός και αν καταστεί  απαραίτητο). Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του … διαβάζοντας και την τελευταία ανάρτηση επί του θέματος από τον κ. Β. Σεβαστή.

 

print

Written by