ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ – ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ π.χ. στην Κ-16

 (§ 13, 2γ)    ……….
Προσοχή: Στα κάθετα άλματα για την πρόκριση των αθλητών – τριών στους 5 ομίλους του πανελληνίου πρωταθλήματος, θα λαμβάνεται υπ’ όψιν η επίδοση στην κανονική διάρκεια του αγώνα καθώς και η επίδοση στον αγώνα «μπαράζ» στους διασυλλογικούς αγώνες των ομίλων.
Αγώνας «μπαράζ», σε κάθε όμιλο των Ε.Α.Σ., θα γίνεται για όλες τις ισόπαλες θέσεις μέχρι και την 8η.

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ  2018-2019 (αλήθεια πότε θα φτάσουν οι νέοι κανονισμοί 2020-2021στα σωματεία);

ΑΡΘΡΟ 100

Γενικά
……………………..
 Σημ.: Συνιστάται στα Μέλη να υιοθετούν τα Άρθρα της IAAF για τη διεξαγωγή των δικών τους αγώνων στίβου.

Ενώ τα Άρθρα αυτά επιτρέπουν ήδη κάποιες αποκλίσεις από τις αυστηρότερες εφαρμογές τους, δίνεται έμφαση στο ότι οι διοργανωτές θα μπορούν να προχωρούν ακόμα παραπέρα σχετικά με τη χρήση διαφορετικών τρόπων διεξαγωγής των αγώνων τους – ο μόνος περιορισμός είναι ότι ο αθλητής δεν θα μπορεί να αποκτά περισσότερα “δικαιώματα” στις περιπτώσεις αυτές.
Για παράδειγμα, επιτρέπεται η μείωση του αριθμού προσπαθειών σε ένα Αγώνισμα Κονίστρας ή η μείωση του χρόνου που έχει δικαίωμα ο αθλητής να επιχειρήσει μια προσπάθεια, απαγορεύεται όμως η αύξηση του χρόνου σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις.

Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Με το να ορίζουν μπαράζ για κάθε Θέση μέχρι την 8η τονίζοντας ότι:
« ….  θα λαμβάνεται υπ’ όψιν η επίδοση στην κανονική διάρκεια του αγώνα καθώς και η επίδοση στον αγώνα «μπαράζ» στους διασυλλογικούς αγώνες των ομίλων», αυτόματα κατοχυρώνουν  επίδοση που επίσημα δεν μετράει.

Και μη μου πει κανείς ότι η στατιστική υπηρεσία θα καταγράφει από τα πινάκια μόνο τις επίσημες επιδόσεις γιατί με το αλαλούμ των τόσων ΟΜΙΛΩΝ σε όλες τις κατηγορίες  … δε θα τους πιστέψουμε.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
Εδώ, ένα αντίγραφο πινακίου του Επί Κοντώ (Γ) ζητήσαμε από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού 2020 με έγγραφο 12.3.2020 (από τον κ. Γενικό και την Στατιστική υπηρεσία), και ακόμη απάντηση δεν πήραμε!

Αλήθεια!
για πότε σκέφτεστε να απαντήσετε κ. Γενικέ ή οι αρμόδιοι υπάλληλοι (της Στατιστικής ή ….) του ΣΕΓΑΣ;

Περιμένουμε εμείς δεν σας ξεχνάμε!
Εσείς;

print

Written by