ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Α/Γ  2Η ΗΜΕΡΑ – ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ 4Χ400 – ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με τη συμμετοχή 6 αθλητών και μιας αθλήτριας (αλλά πανέμορφη και …Λέαινα) έκλεισε το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Α/Γ  με τις ειδικές συνθήκες λόγω covid-19.

Την 2η ημέρα αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές (με τη σειρά που αγωνίστηκαν).

Ο Δαγκλής Γιώργος έτρεξε τα 200μ (Α) σε  24” 52 (ατομικό ρεκόρ) πολύ κοντά στο όριο βαθμολογίας που στο επόμενο Διασυλλογικό θα το έχει  στο τσεπάκι του.

Ο Δημήτρης Μουρουδέλης αγωνίστηκε στο άλμα σε Μήκος, πέτυχε 6.22 επίδοση που δεν τον αντιπροσωπεύει, όμως όχι μόνον αγωνίστηκε (μετά τη σύγκρουση με τον κριτή που μπήκε στο διάδρομό του …) αλλά βαθμολογήθηκε κιόλας. Εύγε Νέε μου!

Η Αναστασία Λούβαρη (αδελφή του Σταύρου, της Φωτεινής και του Φώτη)! έτρεξε για πρώτη φορά 200μ. όπου έκανε τον πολύ καλό χρόνο 28″89 (πολύ κοντά στο όριο βαθμολογίας των (Γ) αν και είναι από τις μικρότερες (2004).

4Χ400 (Α) ΔΑΓΚΗΣ, ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΣΑΛΩΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 3″39″17

Η σκυταλοδρομία 4Χ400 (Α)
αποτελούμενη από τους  Δαγκλή Γ., Πουρνάρα Α., Σαλώνη Β., και Χατζημιχαηλίδη Δ.-Φ. (όλοι «οι Φλώροι» γεννημένοι το 2004)! ήταν η αποκάλυψη της ομαδικής προσπάθειας για την 4Χ400. Ο νέος αθλητής στην 4Χ400 Βασίλης Σαλώνης έτρεξε για πρώτη φορά 400μ. χωρίς καθόλου προπόνηση για 400μ. και έδειξε ότι είναι ένας αθλητής με πολλά προσόντα ακόμη και για παρατεταμένη ταχύτητα. Α! τον ψηλό!
Δεν έχει καθόλου σημασία που από «λάθος στην τελευταία αλλαγή» έχασαν την 4η θέση και τερμάτισαν τελικά στην 5η θέση· Το κυριότερο ήταν ότι ο καθένας έκανε το καλύτερο που μπορούσε και πέτυχαν χρόνο 3΄39”17 που όχι μόνον έπιασαν το όριο για να βαθμολογηθούν (πήραν 16 βαθμούς) αλλά η επίδοσή τους αποτελεί και ρεκόρ συλλόγου τόσο για την κατηγορία των Κ-18 όσο και για την Κ-20.

Η ίδια ομάδα θα αγωνιστεί την επόμενη Κυριακή 26.7.20 στη Λάρισα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-18.
Για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, η ομάδα προκρίθηκε ως … 13η  με χρόνο 3΄50”77 από το διασυλλογικό Κ-18.

Με το χρόνο που πέτυχαν στο Α/Γ (3΄39”17) βρίσκονται ήδη πολλές θέσεις  πιο μπροστά από τις 12 του Τελικού, αλλά το κυριότερο είναι ότι πλέον ξέρουν ότι -εφόσον σοβαρευτούν – (και στις αλλαγές αποφύγουν να πατάει ο ένας τον άλλον με τα καρφιά)! … μπορούν και πολύ καλύτερα.

Με άλλη ψυχολογία θα προσπαθήσουν την τελευταία εβδομάδα αλλά και με άλλη ψυχολογία θα εμφανιστούν στη Λάρισα για να χαρούν τη συμμετοχή τους στην 4Χ400 και Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ!
Δικαίως θα βλέπουμε τη φάτσα σας μέχρι το επόμενο ρεκόρ, όπως υποσχεθήκαμε.
Ωχ! θα πρέπει να αλλάξω και το ρεκόρ στον πίνακα των ρεκόρ Κ-18 και Κ-20! (Κούκλοι της 4Χ400, πάρτε από 40! για να μάθετε να κάνετε ρεκόρ, μαζί και ο Θοδωρής ο Φαρλαλής, που βοήθησε στην πρόκριση της ομάδας και πρέπει να  ετοιμάζεται για του χρόνου).

Μπράβο! σε όλους όσους αγωνίστηκαν.

ΑΠΟΤΕΛ 2_ΔΙΑΣΥΛ._Α-Γ_2020 ola

Η Αναστασία Λούβαρη … αδελφή του “Φίλου μου” του Σταύρου!
Προπονητές και αθλητές μετά το τέλος των αγώνων 2ης ημέρας Α/Γ.

print

Written by