ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-20 ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συνεχίζει να συμμετέχει με τους αθλητές του που προκρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου.

Αυτό το Σ/Κ  (1 και 2 Αυγούστου)  θα γίνει το Πανελλήνιο των Κ-20 (Ε/Ν) στα Γιάννενα. Στην αποστολή μετέχουν οι: ΚΑΜΟΛΛΙ ΜΑΤΕΟ (ΚΟΝΤΩ), ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΗΣ (ΚΟΝΤΩ) και η ομάδα έκπληξη 4Χ400 των γεννημένων του 2004 αποτελούμενη από τους: (ΔΑΓΚΛΗ Γ., ΠΟΥΡΝΑΡΑ  Α., ΣΑΛΩΝΗ Β., ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ Δ.-φ.) με αναπληρωματικούς τους δύο επικοντιστές.
Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές του άλματος επί κοντώ κ. Μπέλος Θεοφάνης και των Δρόμων κ. Τοσίδης Λάζαρος. Ο Θεοφάνης Μπέλος θα ταξιδέψει αυθημερόν για να καθοδηγήσει τους επικοντιστές του (Καμόλλι και Ντούρο) και θα επιστρέψει για να είναι παρών την επόμενη μέρα στην εργασία του!

Με δεδομένο ότι το Επί Κοντώ (Α) γίνεται το Σάββατο 1.8.20 στις 18:10 και η σκυταλοδρομία 4Χ400 την Κυριακή στις 20:20 η αποστολή θα ταξιδέψει με  2  Ι.Χ. με την παρακάτω σύνθεση:

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ

1Ο  Ι.Χ.  ΚΑΤΣΙΚΑΣ : (ΚΑΜΟΛΛΙ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΣΑΛΩΝΗΣ)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΩΡΑ 9:30 από το Καυτανζόγλειο (συνάντηση στην είσοδο από την Αγίου Δημητρίου). {Εφόσον βολεύει καλύτερα τους αθλητές, να τους πάρω από άλλο σημείο … το συζητάμε στην προπόνηση}.
Κανείς δεν ταξιδεύει μαζί μας στην επιστροφή, αν δεν ξέρει την Αλφαβήτα ανάποδα!!!

2Ο Ι.Χ.  ΤΟΣΙΔΗΣ   : (ΔΑΓΚΛΗΣ, ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ)
ΣΑΒΒΑΤΟ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ): Ώρα αναχώρησης και σημείο συνάντησης το ορίζει ο κ. Τοσίδης σε συνεννόηση με τους παραπάνω αθλητές.

Σημ.:  Αν υπάρχει λόγος ο Βασίλης  Σαλώνης να θέλει να ταξιδέψει με το 2ο Ι.Χ. μπορεί να αλλάξει με κάποιον από το 2ο Ι.Χ.  (Οι εμπλεκόμενοι όμως στην αλλαγή, ενημερώνουν έγκαιρα  τους οδηγούς).

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Η αποστολή θα μείνει στο GRAND HOTEL PALLADION  τηλ. 2651025856

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ  

Την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Την Ταυτότητά σας (θα χρειαστεί στο ξενοδοχείο)
Τις υπεύθυνες Δηλώσεις (covid-19) των κηδεμόνων σας.
Μάσκα (ες)
Προσωπικό απολυμαντικό χεριών.
Την αγωνιστική σας στολή.
Τα προσωπικά σας είδη για το ξενοδοχείο (σαγιονάρα, οδοντόκρεμα, κλπ…).

Τα ΔΕΛΤΙΑ και τις ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ (των τελευταίων 48 ωρών) θα τα έχουν οι συνοδοί σας.

 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Την Κυριακή μετά το πέρας των αγώνων με πιθανή ώρα άφιξης  στη Θεσσαλονίκη 12:30 – 1:00 το βράδυ.

ΤΟΥΣ  ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΕΣ που δικαιούνται να αγωνιστούν στο Π.Π. Κ-20 στο Επί Κοντώ (Α και Γ) και στην 4Χ400 θα  τους βρείτε ΕΔΩ.   ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ Γ ΚΑΙ Α ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Κ-20

print

Written by