ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Κ-18 ΛΑΡΙΣΑ 25-26/7/2020

Με 5 αθλητές συμμετείχε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου των Κ-18. Και οι 5 ήταν υπέροχοι.

Την πρώτη μέρα αγωνίστηκε στο άλμα επί κοντώ ο Ντούρος Ιωάννης ο οποίος με 4.20 κατατάχτηκε στην Τρίτη θέση. Ως επίδοση δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κάτι το ξεχωριστό για τον Γιάννη που έχει ρεκόρ 4.30. Η κατάταξή του όμως στην Τρίτη θέση του δίνει τα πολυπόθητα για τους μαθητές-αθλητές μόρια επιβράβευσης για τις Πανελλήνιες εξετάσεις του. Η Τρίτη Πανελλήνια νίκη (χάλκινο μετάλλιο) σε συνδυασμό τόσο με την προσφορά σε βαθμούς για το σύλλογο όσο και τα μόρια που κέρδισε για τον εαυτό του μας αφήνουν ικανοποιημένους πλήρως από τον Γιάννη (τόσο που του κάνουμε δώρο 100… για τα 9 λεπτά καθυστέρησης … ξέρει εκείνος) … τυχερέ!

 

ΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 – ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΝΤΟΥΡΟΣ…

Παράλληλα με τους βαθμούς που κέρδισε βρέθηκε 1ος μέχρι στιγμής στην Λίστα της προσφοράς βαθμών για το σύλλογο για το 2020. Υπάρχουν ακόμη δύο (τρία) πανελλήνια πρωταθλήματα και όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα και τη συγκομιδή βαθμών των διεκδικητών της νίκης στον άτυπο αυτό Εσωτερικό διαγωνισμό των αθλητών μας. Να δούμε ποιανού το όνομα θα συνδεθεί στην ιστορική Λίστα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το έτος 2020. Λίγη υπομονή και θα δούμε. (Καμόλλι, Μπέλος, Θεοδωρίδου, Ντούρος αλλά και τα παιδιά της σκυτάλης 4Χ400 δεν είπαν την τελευταία τους λέξη. Ντούρο Γιάννη να προσέχεις τους μεγάλους … θα κάνουν την επίθεσή τους στα επόμενα πρωταθλήματα.

 

ΒΑΘΜΟΙ-ΑΞΙΟΛ.-2020 (Ο ΝΤΟΥΡΟΣ …. ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ).

Τη δεύτερη ημέρα αγωνίστηκε η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ400 αποτελούμενη από τους (Δαγκλή Γ., Πουρνάρα Α., Σαλώνη Β., Χατζημιχαηλίδης Δ.-Φ. με αναπληρωματικό τον Ντούρο Ι. που ήταν σε ετοιμότητα.)

Με επίδοση 3΄38”03 (που αποτελεί Νέο ρεκόρ Συλλόγου Κ-18 και Κ-20) κατετάγησαν στην 6η θέση και προσέφεραν 14 βαθμούς στο σύλλογο. Αν αναλογιστούμε ότι όλοι είναι του 2004 η επιτυχία τους να είναι στην 6η θέση αποκτάει μεγαλύτερη αξία επειδή (πρώτα Ο Θεός) και του χρόνου ανήκουν στην Κ-18 κατηγορία.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-20 1-2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ίδια ομάδα 4Χ400 θα αγωνιστεί και στο Κ-20 που είναι το επόμενο Σ/Κ στα Γιάννενα. Βέβαια οι συνθήκες διάκρισης δυσκολεύουν αφού αφενός μεν θα συναγωνιστούν για την νίκη με  μεγαλύτερους αθλητές αφετέρου δυσκολεύει και το όριο βαθμολογία που γίνεται 3΄38”14. (σχεδόν όσο και το ρεκόρ τους).

Σιγά μη σπάσουν ξανά το ρεκόρ τους που είναι (3΄38”03) … «ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ».

Ε! δεν καταρρίπτονται τόσο εύκολα τα ρεκόρ κούκλοι θέλει να μη γίνει κανένα λάθος (π.χ. να μη δίνουμε με αριστερό σε κάποιον που περιμένει στα δεξιά μας,… κ.α.) και ο καθένας τα κάνει το καλύτερο που μπορεί.
Μπα δεν μπορούν άλλο «ΦΛΩΡΟΙ» είναι.!!!

Για το Π.Π. Κ-20 έχουν προκριθεί και οι επικοντιστές ΚΑΜΟΛΛΙ ΜΑΤΕΟ και ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που εκτός από το ατομικό τους αγώνισμα θα είναι σε ετοιμότητα (ως αναπληρωματικοί) και για τη σκυταλοδρομία 4Χ400.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του Π.Π. Κ-18  μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

 

print

Written by