ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Κ-20 ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-2.8.2020

Κ-20 ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2020

Με επιδόσεις που κατέλαβαν όλη την κλίμακα των επιδόσεων, από Μέτριες μέχρι και  πολύ καλές, πέρασε και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου των Κ-20 που έγινε στα Γιάννενα.

Τα Γιάννενα (το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες») έβαλαν τα καλά τους, ενεργοποίησαν -σε συνδυασμό με τον ΣΕΓΑΣ- το καλύτερο έμψυχο δυναμικό τους και τα κατάφεραν να προσφέρουν ένα πρωτάθλημα με τα λιγότερα λάθη τόσο στη διοργάνωση όσο και στην Κρίση.

Ειδικά για το συνεργείο του άλματος επί κοντώ θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο όλων των πρωταθλημάτων (καλύτερο και από το συνεργείο των Αθηνών όπου γίνονται πολλοί αγώνες και συνεπώς υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία). Για τα υπόλοιπα αγωνίσματα δεν έχω άποψη διότι δεν τα παρακολούθησα, αλλά σε γενικές γραμμές οι αγώνες κύλισαν χωρίς σημαντικά λάθη.

Αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
σε όσους κοπίασαν για την επιτυχία των αγώνων. Με το σκεπτικό ότι οι βασικοί συνεργάτες του ΣΕΓΑΣ, που παραβρίσκονται και με την εμπειρία τους βοηθούν τις διοργανώσεις -είναι οι ίδιοι- σε όλες τις πόλεις που κάνουν Πανελλήνια πρωταθλήματα,  η διαφορά πρέπει να αποδοθεί στην ποιότητα των Κριτών και των υπευθύνων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ
Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δύο αθλητές αγωνίστηκαν σε ατομικό αγώνισμα (στο άλμα επί κοντώ) και (4 αθλητές ) στη σκυταλοδρομία 4Χ400.  Ο αθλητής που ξεχώρισε στο ατομικό αγώνισμα ήταν ο Γιάννης Ντούρος (2003).
Ο Γιάννης κατάφερε να περάσει τον πήχη 4 φορές.  Στα 4.00μ. και 4,20 με την 1η προσπάθεια, το 4.40 με την 3η και το 4.50 με την 1η.  Έκλεισε τον αγώνα του με  3 άκυρες στο 4.60.
Ο αγώνας του Γιάννη Ντούρου ήταν πετυχημένος διότι το ρεκόρ του πριν τον αγώνα ήταν 4.30, το οποίο βελτίωσε δύο φορές και το έφτασε στο 4.50. Με την επίδοση αυτή κατατάχτηκε στην 6-άδα των Κ-20 αν και είναι ακόμη στην κατηγορία των Κ-18.
Με τους βαθμούς που κέρδισε (7Χ15) ξέφυγε στην εσωτερική βαθμολογία του Συλλόγου ΒΑΘΜΟΙ-ΑΞΙΟΛ.-2020   και βαδίζει ακάθεκτος για να στεφτεί Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020. (Αυτό και αν είναι επιτυχία, το όνομά του θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου). Βέβαια υπάρχει και ένα πρωτάθλημα ακόμη και δεν έχουν πει τον τελευταίο τους λόγο οι αθλητές που θα αγωνιστούν σε αυτό το “διπλό” πρωτάθλημα (Κ-23 και Α/Γ).
(Αγορίνα μου, για να μη ξεχνιόμαστε, χρωστάς 100 γιατί στην παρουσίαση ήσουν με πορτοκαλί μπλουζάκι!  50 για το “σωστό” πέρασμα στο 4.50 και καμιά 50-ριά … δεν θυμάμαι γιατί!
Όπου και αν είσαι να περνάς καλά και … φρόντισε να ξεχρεώσεις…).

Ο Ματέο Καμόλλι που αγωνίστηκε και αυτός στο επί κοντώ πέρασε το 4.20 με την 1η αλλά έκανε 3 άκυρες στο 4.40 και έτσι έχασε το δικαίωμα να συνεχίσει υψηλότερα. Για τον Ματέο που είχε ένα μικροτραυματισμό στην τελευταία προπόνηση το ύψος δεν τον αντιπροσωπεύει αφού έχει ρεκόρ 4.70 και είναι έτοιμος και για υψηλότερα άλματα όμως αυτός είναι ο αθλητισμός! Με το 4.20 κατατάχτηκε στην 9η θέση.

Το χειρότερο είναι ότι θα μπορούσε ο μικρός να «βγάλει γλώσσα» … ευτυχώς όμως που ο Γιάννης είναι “Σωστός” με σεβασμό στους μεγαλύτερους και δεν το έκανε.

Έχει όμως το δικαίωμα να είναι υπερήφανος τόσο για το ρεκόρ του όσο και για την υποψηφιότητά του ως Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ 2020. (Την Κυριακή το βράδυ, με το τέλος του πρωταθλήματος (Κ-23 και Α/Γ)  θα ξέρουμε οριστικά).

Η ΟΜΑΔΑ  4χ400 (Α)
Πολύ καλά τα πήγε και η ομάδα 4Χ400 αποτελούμενη από τους (Δαγκλή, Πουρνάρα, Καμόλλι και Χατζημιχαηλίδη) που με χρόνο 3’39”17 κατατάχτηκε στην 10η θέση. Το ότι για 1 δευτερόλεπτο δεν έπιασε το όριο για να βαθμολογηθεί (το όριο ήταν 3’ 38” 14)! μας αφήνει παντελώς αδιάφορους αφού τα παιδιά έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΟΙ.

κ-20 αποτελεσματα ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους προπονητές (ΤΟΣΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟ και ΜΠΕΛΟ ΘΕΟΦΑΝΗ) που συνόδεψαν τους αθλητές τους αλλά και σε όλους τους προπονητές του Αγωνιστικού (και ΟΧΙ ΜΟΝΟ) που συνέβαλαν στην προετοιμασία της Ομάδος.

 

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη της ομάδας στο “Νησί” των Ιωαννίνων.

print

Written by