ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Μπορεί οι ακαδημίες να έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους και το επόμενο διάστημα να είναι ιδιαίτερα δυσοίωνο όμως έστω και μέσα από τη σελίδα μας θα προσπαθήσουμε να κρατάμε επαφή με τους μικρούς μας αθλητές.

Τσιώτρα Αθανασία                                                                                                      Πατρώνη Νεφέλη

 

Όπως είναι γνωστό στις αρχές κάθε μήνα κάνουμε τις βραβεύσεις των παρουσιών και του Point system στους αθλητές των ακαδημιών. Ακόμη κι αν η πανδημία μας κρατάει μακριά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τους νικητές των βραβεύσεων και να τους συγχαρούμε για την προσπάθειά τους το μήνα Οκτώβριο. Παρακαλούμε στους γονείς να μεταφέρουν «τα νέα» των βραβεύσεων που σίγουρα κάποια από τα «αχώνευτά» μας θα τα περιμένουν πως και πως!
Κυναμέα Όλγα                                                                                                                                                                  Ντόντουλου Μαρία

“CAPTAIN” Η ΠΟΛΙΝΑ ΠΑΣΣΑ

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια θέλουμε να δώσουμε στην Πολίνα Πασσά! Πριν ένα μήνα κάναμε ειδική αναφορά στην Πολίνα που ήταν τόσο απογοητευμένη καθώς στη βράβευση Σεπτεμβρίου δεν μπόρεσε να είναι ανάμεσα στους νικητές. Με την παρότρυνση των γονιών και των προπονητών η Πολίνα άφησε στην άκρη την απογοήτευση βάζοντας στόχο την βράβευση του επόμενου μήνα και τα κατάφερε! Σήμερα βρίσκεται στην 1η θέση του πίνακα για το γκρουπ της κ.Στεφανίας και θα είναι η επόμενη Captain όταν με το καλό επιστρέψουμε στο στάδιο!

Τότε θα γίνει και η βράβευση Οκτωβρίου πανηγυρικά για όλα τα παιδιά! Αστέρια μας σας το λέμε από τώρα, τα βραβεία σας θα τα φυλάξουμε για όσο καιρό χρειαστεί!

Εσείς φροντίστε να συνεχίσετε να αθλείστε ακόμη και μέσα στο σπίτι.

print