«ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ» Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Α.Σ.ΡΗΓΑΣ

Μετά από σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας και δημιουργικού ίστρου από τους αθλητές, τους προπονητές και τους φίλους του Α.Σ. ΡΗΓΑ ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!

Αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8μ.μ. θα γίνει η «επίσημη πρεμιέρα» μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Το βίντεο της γιορτής θα είναι ανεβασμένο στο youtube, στο κανάλι του παρουσιαστή-τεχνικού μας (και όχι μόνο) Ανδρέα Χατζηδήμου και όσοι δεν μπορέσετε να τη παρακολουθήσετε στην επίσημη πρεμιέρα θα μπορείτε να τη δείτε όποτε το επιθυμείτε!

Η γιορτή θα περιλαμβάνει πολλά Χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τραγούδια από τους αθλητές μας και τους μικρούς φίλους του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ, αλλά και μικρές εκπλήξεις!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια! Πρώτα από όλα τους πρωταγωνιστές της γιορτής, τα παιδιά μας που με τα χαμόγελά τους έρχονται να γεμίσουν με χαρά αυτές τις Άγιες μέρες! Έπειτα τους γονείς που έκατσαν πλάι στους μπόμπιρες για να τους μάθουν το ποίημα γραμμή-γραμμή για να τους βοηθήσουν στις πρόβες αλλά και να κάνουν τον βιντεολήπτη…! Τέλος τους προπονητές μας και τον παρουσιαστή της εκδήλωσης που συνέβαλαν ο καθένας με το δικό του τρόπο σε αυτή τη προσπάθεια!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο κ.Σωτήρη Μουρουδέλη,  το Δ.Σ. και τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου μας κ.Φώτη Κατσίκα που στηρίζουν πάντα τις προσπάθειές μας (όση δόση τρέλας και αν περιέχουν!)

Ευχόμαστε ολόψυχα καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!

print