ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ (Α-Γ) 8-9.5.21

Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε τα ονόματα των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ καθώς και τα αγωνίσματα για τα οποία δηλώθηκαν και ανάλογα με την ηλικία θα επιλέξουν (2+1) ή μόνο (2 ) για να αγωνιστούν.

Δήλωση Συμμετοχής Α-Γ 8-9.5.2021

Τονίζουμε ότι οι αθλητές που θα αγωνιστούν θα πρέπει:

Να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αθλητή (μικρό ή μεγάλο). Όποιος δεν βρίσκει το Δελτίο του να ζητήσει από τους προπονητές το Δελτίο τους που βρίσκεται στα Αρχεία του Συλλόγου).

Να έχουν Θεωρημένη (μέχρι και 1 χρόνο πριν) την  ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Λόγω δε της πανδημίας θα πρέπει οι αθλητές να παρουσιάσουν «Αρνητικό τεστ» την ημέρα του αγώνα ή το τελευταίο 24ωρο πριν τον αγώνα.

Συγκεκριμένα:  ΣΕΓΑΣ_ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ_ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ_ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ_ΑΓΩΝΩΝ_ΑΝΟΙΚΤΟΥ_ΣΤΙΒΟΥ_23.04.21):

3.2. Μοριακός έλεγχος (RT-PCR) ή άμεσο τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) του κορονωιού SARS-CoV-2 Προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η διασπορά του ιού στις διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ, σαν ελάχιστο μέτρο επιδημιολογικής παρακολούθησης καθορίζεται η υποχρεωτική πραγματοποίηση μοριακού ελέγχου (RT-PCR) 24-48 ώρες πριν την ημέρα του αγώνα ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test, RAT) του κορονωιού SARS-CoV-2, την ημέρα του αγώνα ή το τελευταίο 24ωρο πριν τον αγώνα, για τις αθλήτριες και τους αθλητές που πρόκειται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Εξυπακούεται ότι για τη συμμετοχή απαιτείται αρνητικό αποτέλεσμα στο τεστ.

print

Written by