ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΗΜΕΡΑΣ – Συμμετοχές 2ης ημέρας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Κ-16 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να αγωνίζονται πέρασε η 1η ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου του 2ου ομίλου της Θεσσαλονίκης.

Τα αγόρια μας, Ο Κώστας Φαρδής και ο Σταύρος Λούβαρης συμμετείχαν και οι δύο στο αγώνισμα των 1200 μ. Τα πήγαν περίφημα και οι δύο αφού τερμάτισαν σε χρόνο που είναι ατομικά ρεκόρ και για τους δύο.

Ο Κώστας Φαρδής τερμάτισε στην 10η    θέση με 3’45″60 που αποτελεί και νέο ρεκόρ συλλόγου (το παλαιό με 3’50″75 το είχε ο ίδιος από το Διασυλλογικό Κ-16  στις 13.5.2021).

Ο Σταύρος Λούβαρης τερμάτισε στην 13η θέση με χρόνο 3’53″71 που αποτελεί 2o  συνεχόμενο ατομικό ρεκόρ στη διαδρομή μετά το 3′ 55″ 27 του διασυλλογικού Κ-16 .

Τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν και τα δύο στο άλμα επί κοντώ.

Η Μελίνα-Γεωργία Σπήλιου με επίδοση 2.80  ήταν 2η. Στο επόμενο ύψος δοκίμασε μεγαλύτερο κοντάρι που λόγω του αέρα δεν κατάφερε να περάσει τον πήχη.

Η Θωμαΐς Καλλιά προσπαθεί – μπράβο Θωμαΐδα – και δεν τα παρατάει,  βρίσκεται ένα βήμα πριν από το να καταφέρει το λύγισμα του κονταριού. Έκανε υπέροχη παρουσία στο 2.30 όμως ο πήχης δεν της έκανε το χατίρι, έπεσε τρεις φορές, με αποτέλεσμα να μην καταγράψει επίδοση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ_Κ16_2ου_ΟΜΙΛΟΥ_ΣΕΓΑΣ_2021 1h Hmera

ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αγωνίζονται με χρονολογική σειρά οι:

Στις 17:00 Η Βεατρίκη – Καλυψώ Ντούγκου στο δρόμο των 80μ. με εμπόδια. Το ρεκόρ της Βεατρίκης από τη μοναδική κούρσα του διασυλλογικού κ-16 είναι 12″97 επίδοση που της επέτρεψε να προκριθεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με τον 2ο χρόνο. Ευελπιστούμε σε μια ανάλογη κούρσα και γιατί όχι ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Στις 17:30 θα πάρει το βάπτισμα του πυρός η μικρότερη αθλήτρια 2008 στο άλμα σε μήκος η Ησαΐα Χαντζίδου. Η Ησαΐα δηλώθηκε χωρίς όριο αφενός μεν για να ενεργοποιηθεί, για να αποκτήσει εμπειρίες και να δει ότι έχει “όλο το πακέτο” των προσόντων που απαιτούνται για να διακριθεί στο αγώνισμα στη συνέχεια, εφόσον προσπαθήσει σοβαρά.

Στις 18:00 θα αγωνιστεί ο Παύλος Καφαντάρης στο άλμα επί κοντώ όπου είναι ο μόνος αθλητής από όλο τον 2ο όμιλο. Το 2.70 με το οποίο προκρίθηκε δεν τον αντιπροσωπεύει και περιμένουμε μια πιο «σοβαρή» επίδοση, από αυτές που έχει στο τσεπάκι του αρκεί να συγκεντρωθεί και να αξιοποιήσει τα προσόντα του και το κοντάρι.

Στις 18:55 Δύο αγόρια από τους (Καφαντάρη Παύλο, Λούβαρη Σταύρο και Φαρδή Κώστα) και δύο κορίτσια από τις (Ντούγκου Βεατρίκη, Σισμάνογλου Ειρήνη και Σπήλιου Μελίνα) συμμετέχουν στην 4Χ200 Μικτή. Η Ομάδα προκρίθηκε με τον 5ο χρόνο αλλά σίγουρα έχει τη δυνατότητα για πολύ καλύτερο χρόνο αφού και ο αγώνας θα έχει περισσότερο συναγωνισμό και η σύνθεση της ομάδος θα είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Ένα ρεκόρ συλλόγου που είναι 1΄45″21 είναι στις δυνατότητες της ομάδος και είμαστε σίγουροι ότι αν όλα πάνε καλά … θα το δούμε.

print

Written by