ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 27.6.21 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-16

Ένα υπέροχο απόγευμα μας χάρισαν οι λίγοι -αλλά εκλεκτοί- που αγωνίστηκαν την 2η ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος (2ος Όμιλος) της κατηγορίας Κ-16.

 

Η Βεατρίκη Ντούγκου (2006) ήταν 1η στα 80 εμπόδια με επίδοση 12”37, που είναι νέο ατομικό ρεκόρ αλλά και ρεκόρ συλλόγου, αφού το προηγούμενο με 12”97 το κατείχε η ίδια από το διασυλλογικό Κ-16 2021. Η 1η θέση της έφερε (Κύπελλο, μετάλλιο και Δίπλωμα) ενώ συγχρόνως βαθμολογήθηκε και ο σύλλογος με τους ανώτερους βαθμούς του αγωνίσματος (9).

Ο Παύλος Καφαντάρης τελικά επέλεξε να αγωνιστεί στο άλμα επί κοντώ όπου ήταν ο μόνος αθλητής που προκρίθηκε από όλον τον 2ο όμιλο. Πέρασε το 2.70 που ήταν και το όριο βαθμολογίας και έτσι εξασφάλισε αφενός μεν την 1η θέση (Κύπελλο, μετάλλιο και Δίπλωμα)  και συγχρόνως βαθμολογήθηκε με τους ανώτερους βαθμούς του αγωνίσματος (9). Όμως, κανένας δεν είναι ικανοποιημένος με την επίδοσή του, ξεκινώντας από τον ίδιο, τους προπονητές του αλλά και τον υπογράφοντα, απλούστατα γιατί δεν είναι αθλητής των 2.70… Τα συμπεράσματά του αγώνα θα συζητηθούν … με τους  προπονητές του και τον ίδιο.

Η ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ 4Χ200:  Την ομάδα αποτέλεσαν (με τη σειρά που έτρεξαν) ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ  Π.– ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΝΤΟΥΓΚΟΥ Β.Κ. ΚΑΙ ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΣΤ. Με χρόνο 1’47”85 κατάφεραν να πάρουν τη 2η θέση (Αργυρό μετάλλιο και Δίπλωμα) και συγχρόνως να προσφέρουν βαθμούς  στο σύλλογο, της 2ης θέσης σε σκυταλοδρομία (14).

Αφήσαμε επίτηδες τελευταία τη μικρή της παρέας ΧΑΝΤΖΙΔΟΥ ΗΣΑΪΑ που αγωνίστηκε με «ελεύθερη συμμετοχή» δηλαδή χωρίς το απαραίτητο όριο, αφού η επιλογή της έγινε την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να είναι απροετοίμαστη. Ο σκοπός όμως του να αποκτήσει εμπειρίες αλλά και να δραστηριοποιηθεί επετεύχθη. Πέτυχε επίδοση 3.79  και κατετάγη 14η αλλά τα οφέλη είναι πολλά.

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν την 1η ημέρα (ΣΠΗΛΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΑΛΛΙΑ ΘΩΜΑΪΣ, ΦΑΡΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και όλους τους παραπάνω (ΝΤΟΥΓΚΟΥ, ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ, ΛΟΥΒΑΡΗ, ΧΑΝΤΖΙΔΟΥ) που αγωνίστηκαν την 2η ημέρα και τους ευχόμαστε όπως στον αθλητισμό έτσι και στη ζωή τους να βάζουν στόχους και ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ και ΕΠΙΜΟΝΗ να τους πετυχαίνουν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_2η Ημέρα – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ_Κ16_2ου_ΟΜΙΛΟΥ_ΣΕΓΑΣ_2021__f

Οι φωτογραφίες από τους σημερινούς αγώνες. Στο χθεσινό άρθρο υπάρχουν και φωτογραφίες από την 1η ημέρα.

print

Written by