ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ 2021 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – Ο ΒΟΛΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ από την αρχή της λειτουργίας του 1999 κρατάει αρχείο με τον καλύτερο αθλητή (σε προσφορά βαθμών) να δίνει το όνομά του στην αγωνιστική χρονιά. Τους νικητές των προηγούμενων ετών θα τους βρείτε ΕΔΩ.

Για την περίοδο 2021 η πρωτιά θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18 που θα γίνει αυτό το ΣΚ στο Βόλο.

Διεκδικητές της πρωτιάς από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι οι:

Σαλώνης Βασίλειος, Ντούγκου Βεατρίκη-Καλυψώ, Καφαντάρης Παύλος (που λόγω ηλικίας δεν αγωνίζεται στο Βόλο) και Χημιχαηλίδης– Ντέ Αλάβα Δανιήλ Φίλιππος.

Τα αγόρια μας (Σαλώνης και Χημιχαηλίδης) έχουν το πλεονέκτημα να αγωνίζονται και στην σκυταλοδρομία οπότε έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν βαθμούς στη μερίδα τους, τόσο από το ατομικό (Ύψος και 400 αντίστοιχα) όσο και από την 4Χ400 (αν καταφέρουν να βαθμολογηθούν).

Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της εσωτερικής βαθμολογίας βλέπουμε ότι μόνο (19) δεκαεννέα αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να προσφέρουν έστω και 1 βαθμό διασυλλογικού στο σύνολο της αξιολόγησης του σωματείου.

ΒΑΘΜΟΙ-ΑΞΙΟΛ.-2021

Ευελπιστούμε ότι για τη χρονιά που μας έρχεται θα  είμαστε σε καλύτερη αγωνιστική κατάταξη,  όπως ήμασταν πριν τον covid-19.

print

Written by