ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ18 ΒΟΛΟΣ 10-11/07/2021

 

Με ευχάριστα και ενθαρρυντικά μηνύματα έκλεισε η αγωνιστική χρονιά 2021. Στους αγώνες συμμετείχαν 4 αθλητές και 4 αθλήτριές μας με στόχο αφενός μεν να χαρούν τους αγώνες και αφετέρου  να ζήσουν την εμπειρία ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος με όσα συμπεριλαμβάνονται σε μια παρόμοια αποστολή.

 

 4Χ400 (Α):  [ΦΑΡΛΑΛΗΣ Θ., ΔΑΓΚΛΗΣ Γ., ΣΑΛΩΝΗΣ Β., ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Δ.Φ.].
Πολύ καλά τα πήγε η ομάδα των αγοριών 4Χ400, που την αποτελούσαν (με τη σειρά που έτρεξαν) οι:  [Φαρλαλής Θ., Δαγκλής Γ., Σαλώνης Β., Χατζημιχαηλίδης-  Ντε Αλάβα Δ.Φ.].  Στόχος της ομάδας ήταν ένα μετάλλιο το οποίο πλησίασαν και μάλιστα με επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ συλλόγου (3’29”36) αλλά τελικά κατέλαβαν στην 4η θέση.

Η ομάδα έτρεξε στη Β τελική σειρά,  στην οποία κέρδισε και με διαφορά όμως από την   πρώτη τελική σειρά, που υπήρχε συναγωνισμός, τρεις ομάδες έκαναν καλύτερο χρόνο και το αποτέλεσμα ήταν να καταταγούμε, βάσει χρόνου, στην 4η θέση. Η θέση είναι πολύ τιμητική αφού πρόκειται για Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 όμως το χάσιμο του μεταλλίου  χωρίς να έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με τις τρεις πρώτες ομάδες αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει και παρόν και μέλλον. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΟΙ!

400μ (Α) ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ Δ.Φ.:

Ο Δανιήλ αγωνίστηκε στον προκριματικό όπου με χρόνο 51”09 προκρίθηκε στις δύο τελικές σειρές.  Τρέχοντας στη Β τελική σειρά έκανε χρόνο 50”56 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου στην κατηγορία Κ18 και κατατάχτηκε στην 5η θέση.

Οι βαθμοί που κέρδισε συνετέλεσαν να περάσει 1ος  στη βαθμολογία του συλλόγου και να κερδίσει τον τίτλο του πολυτιμότερου αθλητή της χρονιάς ΒΑΘΜΟΙ-ΑΞΙΟΛ.-2021
Το 2021 παίρνει  το όνομα του Δανιήλ-Φίλιππου ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗ – ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ στη λίστα των πολυτιμότερων αθλητών του συλλόγου.

  1. 04 352  ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ  ΔΑΝΙΗΛ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ  2004   ΑΣ ΡΗΓΑΣ   50.56    8β

ΥΨΟΣ (Α) ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο Βασίλης που είχε προκριθεί για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Κ18 από το Διασυλλογικό στο άλμα σε ύψος με 1.83 (αργότερα στο Κ20 έκανε και 1.84),  δεν κατάφερε να περάσει το 1.83 που θα τον οδηγούσε στον τελικό. Με 1.79 βρέθηκε στην 15 θέση και εκτός τελικού.

 

Έτρεξε ως ο τρίτος αθλητής στην 4Χ400 και όπως και οι υπόλοιποι αθλητές τα πήγε περίφημα. Με τους βαθμούς που πήρε από την 4Χ400 βρέθηκε στην 2η θέση της λίστας με τους πολυτιμότερους αθλητές για το 2021.


ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Η προσπάθεια για συμμετοχή στην 4Χ100 δεν υλοποιήθηκε αφού από τα κορίτσια των ετών που δικαιούνται συμμετοχής λίγα συνέχισαν να γυμνάζονται με αποτέλεσμα να μη συμπληρώσουμε ομάδα. Κρίμα! γιατί χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία για τα κορίτσια που προσπαθούν να αποκτήσουν εμπειρίες και να συνειδητοποιήσουν-να πιστέψουν  ότι μπορούν να διακριθούν, όπως διακρίθηκαν  τα αγόρια.

100εμπ (Γ) ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΒΕΑΤΡΙΚΗ-ΚΑΛΥΨΩ
Πολύ καλά τα πήγε η Βεατρίκη-Καλυψώ Ντούγκου, η οποία αν και γεννημένη το 2006 κατάφερε στον προκριματικό να κερδίσει στη σειρά της με 15”15 που είναι και ατομικό της ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου και να προκριθεί για τις δύο τελικές σειρές. Στον Τελικό ο χρόνος της ήταν 15” 33 που την κατέταξε στην 10η θέση.

Με τους 3 βαθμούς που πήρε βρέθηκε στη 3η θέση του πολυτιμότερου αθλητή για το 2021.

ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (Γ) ΣΠΗΛΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ

Η Μελίνα δεν ήταν έτοιμη για να αγωνιστεί αφού το σταμάτα- ξεκίνα των προπονήσεων λόγω του covid-19 την αποσυντόνισε και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του πολύπλοκου και απαιτητικού αγωνίσματος.  Στον προκριματικό έκανε τρεις άκυρες στο αρχικό ύψος οπότε δεν κατατάχτηκε. Έζησε όμως την εμπειρία ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος και απέκτησε εμπειρίες τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει στις επόμενες διοργανώσεις.

100Μ. (Γ) ΛΟΥΒΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Με διάθεση για αγώνα και συνεχή προσπάθεια η Αναστασία (με τη  βοήθεια της οικογένειας και την «κόντρα» με το ανερχόμενο αστέρι της οικογένειας Σταύρο) βρίσκεται σε όλες τις διοργανώσεις που της δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί. Έτρεξε στις προκριματικές σειρές και πέτυχε επίδοση 13” 66 η οποία όμως δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στις δύο τελικές σειρές.

100Μ. (Γ) ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Το ίδιο ισχύει και για την Ειρήνη., Εκδήλωσε την επιθυμία να είναι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αφενός μεν για να συμπαρασταθεί στους συναθλητές της και  αφετέρου για να ζήσει τις εμπειρίες ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος. Αγωνίστηκε στα 100 μ. στις προκριματικές σειρές όπου επέτυχε 14”11 επίδοση που επίσης δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στις δύο τελικές σειρές.

 

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ
Σε γενικές γραμμές όλοι προσπαθήσαμε ώστε η εκδήλωση αυτή να μείνει χαραγμένη στη μνήμη των συμμετεχόντων.

Οι προπονητές κ.κ. Τοσίδης Λάζαρος και Νίκος Βαλσαμίδης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθοδηγώντας τους αθλητές στις προσπάθειές τους αλλά και στις πολύπλοκες διαδικασίες εισόδου στο στάδιο και στην αίθουσα κλήσης, λόγω Covid-19.

 

Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν και στην παρουσία των γονέων και κηδεμόνων των αθλητών μας. Η παρουσία όσων μπόρεσαν να παραβρεθούν στους αγώνες,  βοήθησε αγωνιστικά και ψυχολογικά τους αθλητές αλλά και διαμόρφωσαν ένα κλίμα οικογένειας που τόσο πολύ επιθυμητό είναι για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Στη φωτογραφία όσοι γονείς και κηδεμόνες βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή!
Υπάρχουν και άλλοι που συμπαραστάθηκαν αλλά δεν είναι στις φωτογραφίες όπως οι οικογένειες (Σισμάνογλου, Λούβαρη, Σαλώνη, Σπήλιου, Δαγκλή, Φαρλαλή, Χατζημιχαηλίδη και άλλοι που το ήθελαν αλλά δεν τα κατάφεραν).
Όλους εσάς που συμμετέχετε στην κοινή προσπάθεια των “παιδιών μας” να ζήσουν το όνειρό τους … ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Χωρίς τη δική σας συμπαράσταση λίγα θα μπορούσαν να γίνουν…

Όλα τα αποτελέσματα θα τα βρείτε ΕΔΩ

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και επιστροφή για νέες εξορμήσεις από την 1η  Σεπτεμβρίου.

Σύντομα και φωτογραφίες από τους αγώνες, κ.α.

print

Written by