ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (κυρίως) ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ;

Ως συνήθως, σε μερικούς Δημόσιους Φορείς (π.χ. Αθλητικές εγκαταστάσεις)  πρέπει να δούμε μπροστά μας το πρόβλημα για να αρχίσουμε να το λύνουμε με σπασμωδικές κινήσεις. Σε λίγο, ο καιρός δεν θα επιτρέπει τα εκατοντάδες παιδιά (κυρίως των Ακαδημιών) να γυμνάζονται σε εξωτερικό χώρο!

Γιατί δεν εφαρμόζουμε την παροιμία “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”; που με σαφήνεια λέει:  “Οι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να προβλέπουν μια κατάσταση και μαζί την σύνεση να προετοιμαστούν για να την αντιμετωπίσουν δεν κινδυνεύουν να βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Οι σύλλογοι παρόλα τα προβλήματά τους, λόγω covid-19, οργανώθηκαν για να  υποδεχτούν με τις καλύτερες συνθήκες τους μικρούς μελλοντικούς αθλητές, τους  οποίους οι γονείς και κηδεμόνες, στην προσπάθειά τους  να τους ξεκολλήσουν από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τους έφεραν  στα Στάδια.

Οι σύλλογοι και οι κηδεμόνες κάνουν από την πλευρά τους ό,τι καλύτερο μπορούν. Όμως η ευτυχής κατάληξη των προσπαθειών τους εξαρτάται και από τους Χώρους που φιλοξενούν τον «αυριανό Ελληνικό αθλητισμό», τα στάδια και τα γήπεδα. Μερίδα ευθύνης έχει και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ αλλά και ο δραστήριος σύνδεσμος των προπονητών Στίβου Β. Ελλάδος.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Δ. ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ – ΒΓΑΛΤΕ ΜΙΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ!

Θα περίμενα κάποια ανακοίνωση -κάποια προειδοποίηση- εκ μέρους των υπευθύνων της Διοίκησης του Σταδίου για το τι πρόκειται να γίνει όταν σε λίγο … πολύ λίγο, οι συνθήκες δεν θα επιτρέπουν  τη γύμναση των εκατοντάδων παιδιών σε εξωτερικούς χώρους. Πού θα φιλοξενηθούν τα παιδιά, τι πρέπει να ξέρουν οι σύλλογοι αλλά και οι γονείς-κηδεμόνες ώστε να προετοιμάζονται καταλλήλως;

Γιατί δεν υπάρχει, έστω με τα παρόντα μέτρα της Πολιτείας, ένα πλάνο ενεργειών το οποίο να κοινοποιηθεί σε συλλόγους και γονείς-κηδεμόνες;

Τι περιμένουμε; Να έρθει η ημέρα που θα έρθει ούτως ή άλλως και εκείνη την ημέρα στις 15:00 να σταλεί ίσως ανακοίνωση για το τι θα γίνει στις 17:00 της ίδιας ημέρας;

Κύριοι, υπεύθυνοι της Επιτροπής Διοίκησης ρίξτε μια κλεφτή ματιά και στο πρόβλημα που θα επηρεάσει εκατοντάδες οικογένειες, που εκείνες ξέρουν πώς και με πόσες θυσίες προσπαθούν να οδηγήσουν τα παιδιά τους στο στάδιο για να γνωρίσουν τον αθλητισμό. Γνωρίζω κηδεμόνες (πατέρες, μητέρες, παππούδες και γιαγιάδες) που καθημερινά τρέχουν να προλάβουν τις εκδηλώσεις των παιδιών τους.

Τουλάχιστον σε αυτούς οφείλουμε μια ενημέρωση, μια προειδοποίηση για το τι πρόκειται να συμβεί όταν ο καιρός θα «χαλάσει» (κοντός ψαλμός αλληλούια)!

 

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Δεν είναι του παρόντος να ασχοληθούμε με το μεγάλο Παρκινγκ που κρατάτε κλειστό ενώ στο μικρό παρκινγκ καθημερινά γίνεται το «έλα να δεις». Θα μπορούσαν όμως να υλοποιηθούν δεκάδες προτάσεις (συλλόγων και κηδεμόνων) εάν και εφόσον κάποιος ήθελε να ασχοληθεί και με αυτό το πολύ μεγάλο πρόβλημα, που ταλαιπωρεί τους «Κηδεμόνες» αλλά και τους συλλόγους … ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ.

print

Written by