ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ «ΠΑΣΣΑΣ»  ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 173

Με αφορμή κάποια αμύγδαλα που χρειάζονταν στο σπίτι, για τα γλυκά της κ. Ελένης, είπαμε να επισκεφτούμε το ΝΕΟ κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων Ξηρών Καρπών των Αδελφών «ΠΑΣΣΑ» www.nutshop.gr, που βρίσκεται και λειτουργεί από τη Δευτέρα 11.10.2021 στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ 173 στο ΝΤΕΠΩ.

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ “ΠΑΣΣΑΣ NUTSHOP”- ΣΤΗΝ  ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 173

Η ξεχωριστή παρουσία του, η μεγάλη διπλή βιτρίνα αλλά και ο τρόπος διάταξης των προϊόντων του, τραβάει το μάτι και στη συνέχεια σε “τραβάει” να μπεις και να περιεργαστείς όλα τα προϊόντα.
Μπαίνοντας θα συναντήσεις τόσα προϊόντα (οι περισσότεροι σίγουρα αγνοούμε την ύπαρξή τους), που θα χρειαστεί ένας ολόκληρος γύρος στις βιτρίνες ή και δεύτερος γύρος, μέχρι να επικεντρωθείς στο προϊόν για το οποίο μπήκες. Το βέβαιο είναι ότι, για ένα προϊόν θα μπεις με πολλά θα φύγεις, τέτοια ευκαιρία δεν την αφήνεις!

Οι πιο σχετικοί στα είδη του καταστήματος θα βρουν τη χαρά τους, θα βρουν προϊόντα δυσεύρετα  από  μπαχαρικά (μέχρι και γλυκό μπούκοβο είδαμε!),  από ξηρούς καρπούς (ό,τι μπορείς να φανταστείς), από ποτά (τα πάντα), από γλυκά (το «έλα να δεις»),  από σουσάμια, μπάρες δημητριακών, … και τόσα άλλα …, τα οποία ειλικρινά μέχρι τώρα αγνοούσαμε.

Εκεί θα βρεις και «του πουλιού το γάλα»  από τα είδη του καταστήματος, προιόντα που δύσκολα θα βρείς αλλού. Το κυριότερο  ΦΡΕΣΚΑ αφού τα πάντα ετοιμάζονται στο εργαστήριο του καταστήματος.

 

Με λίγα λόγια, το Νέο  κατάστημα της αλυσίδας «ΠΑΣΣΑΣ», είναι ένα κόσμημα, κάτι που έλειπε από την περιοχή και σίγουρα η παρουσία του αναβαθμίζει την περιοχή αφού ό,τι σχετικό με τα είδη του καταστήματος θα το βρεις και στην καλύτερη ποιότητα!
{Υπάρχουν και τα καταστήματα: (2) στην Τούμπα, (1) στην Παπαναστασίου, (1) στην Δελφών και τώρα έχουμε και στη γειτονιά μας Βασ. Όλγας 173}.

 

“ΧΑΡΑ” ΠΑΣΣΑ – ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ

Αφήνουμε για λίγο το Κατάστημα και πιάνουμε την άλλη ΧΑΡΑ (Εύχαρις-Μαρία),  της οικογένειας  που είναι η χαρά της ζωής και η μεγάλη αδελφή της Πολίνας.  Με την Πολίνα ασχοληθήκαμε στο “… Δεν έγινα Captain” και θα συνεχίζουμε να ασχολούμαστε στο μέλλον, θέλουμε δε θέλουμε …)!

Γενικά το κατάστημα είναι μια ζωγραφιά που ομορφαίνει και αναβαθμίζει την περιοχή (Ντεπώ),  λες και βγήκε από το χέρι της ΧΑΡΑΣ ΠΑΣΣΑ (Εύχαρις-Μαρία 2004) της οποίας οι ζωγραφιές από τότε που ήταν στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού μας εντυπωσίαζαν.

Οι παρακάτω ζωγραφιές είναι από τα πρώτα έργα της (τα οποία μας χάρισε όταν ήταν στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού  και τις κρατάμε ως κόρη οφθαλμού).

 

Τι να πούμε τώρα που η ΧΑΡΑ βρίσκεται στο Λύκειο και είναι φανερό ότι το χέρι της «πιάνει» τόσο καλά, που χαίρεσαι να βλέπεις τα έργα της.  Τώρα που η Χαρά έφτασε τα 17 της χρόνια ζωγραφιές όπως οι παρακάτω, βγαίνουν αβίαστα από το καλλιτεχνικό της «χέρι»  και αιχμαλωτίζουν το μάτι όσων έχουν την τύχη να τα συναντήσουν.

Passa Xara 1
Passa Xara 2
Passa Xara 3
Passa Xara 4

Ευχόμαστε*

στο Κατάστημα «Καλές δουλειές» και
στην ΠΑΣΣΑ  (Εύχαρις-Μαρία) ΧΑΡΑ  της ζωής μας  «Καλή επιτυχία» στον καλλιτεχνικό τομέα τον οποίο επέλεξε.

*Τό ότι τα καταστήματα ΠΑΣΣΑΣ “Nutshop” στηρίζουν και τον αθλητισμό (είναι Χορηγοί του Συλλόγου ΑΣ ΡΗΓΑΣ) έρχεται μακράν δεύτερο από τη χαρά μας που στη γειτονιά μας έχουμε ένα τέτοιο κατάστημα.

ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ  WWW.NUTSHOP.GR

print

Written by