2Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ – ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ – ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ

Το Σάββατο 19.2.2022 το απόγευμα με ώρα έναρξης 18:00  θα γίνει στο κλειστό του Καυτανζογλείου Εσωτερική Ημερίδα  Άλματος Επί Κοντώ για τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε (3) γκρουπ.

Στην ημερίδα μπορεί να λάβει μέρος και περιορισμένος αριθμός αθλητών άλλων συλλόγων [απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση στον Έφορο του αγωνίσματος κ. Κατσίκα Φώτη (το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  18.2.22 και ώρα 20:00).

Προσοχή! κανένας αθλητής -άλλου συλλόγου- δεν θα γίνει δεκτός στον αγώνα εάν προηγουμένως δεν συνεννοηθεί με τους διοργανωτές.

 

Η Ημερίδα αποτελεί πρόκριση για το Πανελλήνιο Κλειστού (για τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

Αθλητές και αθλήτριες που θα υπερβούν το αρχικό ύψος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  (4.40 για τους άνδρες και 3.45 για τις γυναίκες) θα δηλωθούν στο Πανελλήνιο Κλειστού (εφόσον συνηγορούν οι προπονητές τους).  Η συμμετοχή τους θα εξαρτηθεί από το αν η επίσημη επίδοσή τους  (2021-2022) είναι μέσα στις 14 καλύτερες και ο ΣΕΓΑΣ τους κάνει δεκτούς για τον αγώνα.

 

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ

1ο  Γκρουπ          Στις 18:00 από το 1.80, 2.00, 2.20 (+10 εκ.)
2ο  Γκρουπ          Στις 18:45 από τα 2.80, 300, (+10)
3ο  Γκρουπ          Στις 19:30 από τα 3.80, 4.00 (+10)

 

Οι αθλητές/τριες του πρώτου γκρουπ  προσέρχεται για ζέσταμα και δοκιμαστικά τουλάχιστον μία  (1) ώρα πριν τον αγώνα, δηλαδή έρχονται στις 17:00 ξεκινούν ζέσταμα ο καθένας μόνος του και είναι έτοιμοι στις 17:40 για δοκιμαστικά, ο αγώνας ξεκινά στις 18:00

Οι υπόλοιποι έρχονται (1) ώρα πριν από την ώρα που ξεκινάει  το γκρουπ στο οποίο θέλουν να συμμετάσχουν (ανάλογα με το αρχικό ύψος που θέλουν να ξεκινήσουν).

Ο Αγώνας -με πήχη- θα ξεκινήσει στις 18:00 (με τους μικρούς) από το 1.80 και ο πήχης θα ανεβαίνει όπως ορίζεται παραπάνω.

Κάθε αθλητής δικαιούται (2) δοκιμαστικά σε όποιο ύψος επιθυμεί.

Θα τηρηθούν οι κανονισμοί για να μαθαίνουν οι μικροί και να προετοιμάζονται οι μεγάλοι.

Κάθε αθλητής προσέρχεται στη γραμματεία και δηλώνεται για τον αγώνα έχοντας την Κάρτα Υγείας του θεωρημένη και το μικρό Δελτίο. (Εάν δεν βρίσκει το μικρό Δελτίο θα χρησιμοποιηθούν τα μεγάλα Δελτία τα οποία θα προσκομίσει ο σύλλογος).

 

Κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί θα λύνεται από τον ΕΦΟΡΟ του αγωνίσματος κ. Κατσίκα Φώτη.

Θα επιτραπεί η είσοδος σε περιορισμένο αριθμό συνοδών (γονέων και κηδεμόνων), οι οποίοι  -εφόσον το επιθυμούν- μπορούν  να  βοηθήσουν ως «Κριτές» (στη Γραμματεία και στην τοποθέτηση πήχη).

Θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας Covid-19 (όσοι δεν αγωνίζονται φορούν  Μάσκα και τηρούν τις αποστάσεις).

print

Written by