ΔΕΥΤΕΡΑ 21-2-22 ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ  ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ

Πέρασε ο Ιανουάριος, όπως πέρασε, έπεσαν οι προτάσεις για το κόψιμο της ΠΙΤΑΣ 2022 όπως και τα προηγούμενα χρόνια αλλά «τα μέτρα» δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τέτοια απόφαση. Με τα κρούσματα που είχαμε και γενικά με τις επικρατούσες συνθήκες δεν ριψοκινδυνέψαμε να προσκαλέσουμε σε αίθουσα μικρούς και μεγάλους για να κόψουμε την ΠΙΤΑ 2022.
Από την άλλη, μας ενοχλούσε αφάνταστα το να μην κόψουμε ΠΙΤΑ για το 2022.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ (21-22-23/2/22) ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ευτυχώς ξανάρθε η πρόταση βελτιωμένη και αντί για ΠΙΤΑ θα μοιράσουμε στους αθλητές μας σε κάθε προπονητικό γκρουπ «ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ» που παραγγείλαμε και σε όποιο παιδί πέσει το φλουρί θα πάρει το δωράκι του.

 

ΠΙΤΑΚΙΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ  (3) ΗΜΕΡΕΣ

Η διαδικασία συμμετοχής στο «ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ» θα διαρκέσει τρείς ημέρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ θα μοιραστούν Πιτάκια σε όλα τα γκρουπ.

ΤΡΙΤΗ 22 και ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ θα μοιραστούν Πιτάκια σε όσα παιδιά δεν έρχονται Δευτέρα ή Τρίτη (ώστε να πάρουν ΟΛΟΙ).

 

Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ

Για να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα των παιδιών που ίσως θα πάρουν την Τετάρτη το πιτάκι τους,  να είναι αυτοί οι Τυχεροί –να τύχουν το Φουρί-,  παρακαλούμε τους προπονητές να ενημερώσουν τα παιδιά που δίνουν τα Πιτάκια (τη Δευτέρα ή και την Τρίτη) ότι όποιος τύχει το Φλουρί ας μην το ανακοινώσει (ας ενημερώσει διακριτικά τον προπονητή του, χωρίς να το μάθουν τα άλλα παιδιά) ώστε όλα τα παιδιά να έχουν την ελπίδα και την αγωνία  να τύχουν το Φλουρί.

Ο Τυχερός της ΠΙΤΑΣ 2022 θα ανακοινωθεί την  ΤΕΤΑΡΤΗ 23/2/22 μετά την προπόνηση και ανάλογα με την ηλικία του αθλητή θα είναι και το «Δώρο» που θα δώσουμε στον ΤΥΧΕΡΟ.

print

Written by