ΜΑΡΤΙΟΣ 2022 – Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

Για την ενημέρωση τόσο των μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όσο και όλων των ενδιαφερομένων για τα του Στίβου (ΣΕΓΑΣ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ) κοινοποιούμε τις Προσκλήσεις για Γενική Συνέλευση.

Με τη σειρά που θα γίνουν είναι:

23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 Γ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Έγκαιρα -σύμφωνα με το Καταστατικό- θα ενημερώσουμε τα μέλη του συλλόγου (τους φίλους του συλλόγου που με αίτησή τους προς το Δ.Σ. ζήτησαν να γίνουν μέλη).

Τα Μέλη που έχουν το δικαίωμα να ρυθμίζουν την τύχη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι λίγα και εκλεκτά.

Το εκλεκτός σε αυτή την περίπτωση αναφέρεται σε γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας που είναι κοντά στο σύλλογο και ενδιαφέρονται και για τη λειτουργία του συλλόγου. Με άλλα λόγια προσφέρουν τις κάποιες ώρες στα Διοικητικά του συλλόγου ώστε να λειτουργεί  «ο σύλλογος» για να μπορούν και όσοι είναι μακριά από το σύλλογο να φέρνουν το παιδί τους σε μια «ζεστή και καλά φυλαγμένη αγκαλιά».

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες, που ποτέ δεν είδαν τον κάθε σύλλογο ως «ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» ότι κάποιοι φροντίζουν  και  περιφρουρούν αυτή την αγκαλιά.
Αυτοί, οι  εθελοντές γονείς και κηδεμόνες που περιφρουρούν μαζί με τα δικά τους τα παιδιά και τα παιδιά σας (όσων δεν έχουν το χρόνο ή δεν το σκέφτηκαν ότι χρειάζεται) δικαιούνται από τους μη μετέχοντες γονείς τουλάχιστον την αναγνώριση της προσφοράς τους.

Με την ευθύνη του ιδρυτή αυτού του συλλόγου στέλνω ένα μικρό αλλά από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους όλα αυτά τα χρόνια «βάζουν πλάτη» και δείχνουν το ενδιαφέρον τους  για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Και επειδή ξέρετε ότι δεν μπορώ να μην το βγάλω από μέσα μου,
υπενθυμίζω ότι όλοι όσοι διαχρονικά και εθελοντικά αποτελούν τα Διοικητικά όργανα του συλλόγου ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ στα παιδιά τους αλλά και στα παιδιά όλων και μόνον έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.
Δυστυχώς υπάρχει και η μερίδα των κηδεμόνων που πληρώνοντας τη συνδρομή νομίζουν ότι «ο πελάτης» έχει πάντα δίκαιο! Ίσως δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό τους ότι σε τελική ανάλυση ΟΛΟΙ όσοι ασχολούμαστε με τα παιδιά και τις ευαίσθητες ηλικίες, όλοι «πελάτες» είμαστε, απλά κάποιοι είναι και εθελοντές, φύλακες της ζεστής αγκαλιάς που με κόπο δημιούργησαν!

 

25-26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ – ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ  ΑΘΗΝΑ

 

31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

print

Written by