ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ –  Η ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Με τη συμμετοχή τριών (3) αθλητών: [Ντούρος Ιωάννης (Ε.Κ.), Χατζημιχαηλίδης Δανιήλ-Φίλιππος (60μ) και Ντούγκου Βεατρίκη- Καλυψώ (60μ) και με συνοδό-προπονητή τον κ. Τοσίδη Λάζαρο, συμμετέχει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2022 που γίνεται στο Σ.Ε.Φ. – Αθήνα.

Η Μαρκέλλα Θεοδωρίδου (E.K.) που δηλώθηκε και ήταν μέσα στις 14 που επελέγησαν, τελικά προτίμησε να μην κατέβει αφού την προηγούμενη εβδομάδα την «επισκέφτηκε» ο Covid-19!

Στο πρωινό πρόγραμμα της 1ης ημέρας 26.2.22 έγιναν οι δρόμοι των 60μ στους οποίους αγωνίστηκαν οι 56 καλύτεροι αθλητές που επελέγησαν από τους 100 και πλέον που δήλωσαν.

60μ (Α)
Ο  Χατζημιχαηλίδης Δανιήλ-Φίλιππος, έτρεξε στην 6η σειρά όπου ήρθε 4ος  με επίδοση 7”23 (πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ 7”17). Η επίδοση αυτή δεν είναι στις 16 καλύτερες του προκριματικού με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στον τελικό που θα γίνει το απόγευμα σε δύο (2) τελικές σειρές.

60μ (Γ)
Η ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ (Γ)!

Η Βεατρίκη-Καλυψώ Ντούγκου έτρεξε στην 3η σειρά και με επίδοση 7”86 που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ (προηγούμενο 7”89)  ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ στον απογευματινό τελικό, που θα γίνει σε δύο τελικές σειρές των 8 αθλητριών έκαστη.

Με 7”86 ήταν δύο αθλήτριες που διεκδικούσαν την πολύτιμη 16η επίδοση που οδηγούσε στον τελικό. Τελικά η διαφορά στην επίδοση λύθηκε στα χιλιοστά όπου με  μόλις 3 χιλιοστα η Βεατρίκη κέρδισε τη 16η θέση στον ΤΕΛΙΚΟ.

Το μέγεθος της επιτυχίας της γίνεται αντιληπτό  αν λάβουμε υπόψη μας ότι στο αγώνισμα συμμετέχουν αθλήτριες μεγαλύτερες του 2006 και η Βεατρίκη είναι η μόνη του 2006 (1η χρονιά Κ-18) που κατάφερε να είναι στον ΤΕΛΙΚΟ.

Ό,τι και να κάνει στον Τελικό θα είναι επιτυχία αφού και μόνο που κατάφερε να είναι παρούσα είναι από μόνο της ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ.
Μπράβο στη Βεατρίκη Μπράβο και στον προπονητή της κ. Λάζαρο Τοσίδη.

Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα (Σάββατο 26.2.22) το απόγευμα, όπου αγωνίζεται στο Ε.Κ. (Α) ο Γιάννης Ντούρος  και στη συνέχεια η Βεατρίκη Ντούγκου στον Τελικό των 60μ. και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί αύριο (Κυριακή 27.2.22) πρωί – απόγευμα).

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ “ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ” … ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ!
Ενημερώνουμε τις οικογένειες των αθλητών μας ότι η επιστροφή της «αποστολής» θα γίνει την Κυριακή αφού ο συνοδός προπονητής  δέχτηκε το αίτημα των αθλητών να παρακολουθήσουν όλο το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων και να πάρουν και μία γεύση από Αθήνα.
Όλα καλά! καλή διαμονή και καλή επιστροφή.

print

Written by