ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ – (25 ΕΥΡΩ) ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Προπονητές ΜΕ ΦΟΡΜΕΣ Μάρτιος 2017

Όλοι συμφωνούμε στο ότι τις περισσότερες φορές το να σκεφτείς κάτι λίγο νωρίτερα από τον άλλον σε γλιτώνει από τρεχάματα.

Για να ακριβολογούμε, όχι να το σκεφτείς αλλά «να κάνεις πράξη τη σκέψη σου», αλλιώς  θα χτυπιέσαι που ναι μεν το σκέφτηκες αλλά δεν το υλοποίησες.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ όταν το καλοκαίρι παρήγγειλε φόρμες, αυτές τις πολύ ωραίες άσπρες και μπλε με τις άσπρες, κόκκινες και κίτρινες ρίγες (βλέπετε Φώτο) παρήγγειλε ικανό αριθμό για όλα τα νούμερα .

Ήδη ο καιρός προστάζει για φόρμες σχετικά χοντρές και ζεστές. Το βραδάκι μετά την προπόνηση, αν είσαι και λίγο ιδρωμένος, τα μπλουζάκια και τα κοντομάνικα δεν αρκούν.

Αυτή τη στιγμή έχουμε φόρμες για όλα τα νούμερα (για παιδιά των 5-6 χρόνων μέχρι και για ενήλικες … XXL) και οι αθλητές μας αλλά και οι γονείς και κηδεμόνες τους μπορούν να τις αγοράσουν (25 ευρώ). Η τιμή παραμένει η ίδια για  πάνω από 10 χρόνια!
Όποιος «φίλος»  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ χρειάζεται φόρμα θα πρέπει να κάνει νωρίς την κίνησή του. Μην περιμένετε να χιονίσει για να μας ζητήσετε την κατάλληλη φόρμα για το παιδί σας ή και για τον εαυτό σας, ίσως τότε να είναι αργά (να έχουν τελειώσει τα νούμερα που θα ψάχνετε).
Ζητήστε από τον προπονητή του παιδιού σας να σας δείξει την ανάλογη φόρμα, δοκιμάστε την  και αγοράσετε την όσο υπάρχουν τα νούμερα. Επισημαίνουμε ότι τα νούμερα που έχουμε για κάθε μέγεθος είναι περιορισμένα, όποιος βιαστεί θα προλάβει το νούμερο που θέλει, οι υπόλοιποι στην επόμενη παραγγελία.

print

Written by