ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ – Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Το μότο «ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ» είναι το ιδανικό «φάρμακο» για την επιτυχία μας σε κάθε προσπάθεια στον αθλητισμό και όχι μόνον.

Ίσως είναι το μόνο «φάρμακο» για την επιτυχία ανεξαρτήτως προσόντων και επιπέδου στο οποίο προσπαθεί ο καθένας μας.  Να ξεπεράσει τον εαυτό του καλείται και ο παγκόσμιος πρωταθλητής αλλά και ο αρχάριος αθλητής με τα πολλά ή τα λίγα προσόντα.

Όποιος θέλει να χαρεί τον αθλητισμό αυτό θα πρέπει να έχει στο μυαλό του όταν θα κάθεται στην εκκίνηση για ένα οποιοδήποτε δρόμο ή θα μπαίνει στο διάδρομο φοράς των αλμάτων ή στη βαλβίδα των ρίψεων.

Με αυτό το στόχο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους συμμετείχαν στο Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου που έγινε προχθές την Κυριακή 20.11.22 στην πηγή Τρικάλων, οι αθλητές αντοχής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Καζαντζής Κωνσταντίνος και Μιτράι Ντόριαν.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την υπέροχη προσπάθειά τους και τη φιλοσοφία τους γύρω από τον αθλητισμό και τους ευχαριστούμε γιατί αποτελούν παραδείγματα  προς μίμηση για τους νεώτερους αθλητές.

Στη φωτογραφία οι δύο αθλητές μας Κώστας και Ντόριαν με τον συνοδό στον αγώνα και προπονητή τους κ. Τοσίδη Λάζαρο,  από τη συμμετοχή τους στα 10 χιλ. όπου έτρεξαν και ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Μπράβο κούκλοι να είστε γεροί και δυνατοί για πολλά χρόνια και να χαίρεστε την εκάστοτε προσπάθειά σας.

print

Written by