ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» ΚΑΙ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Π.Ε.  ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Η Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχει την τύχη να διαθέτει στα γραφεία της ανήσυχα πνεύματα που ψάχνουν και φροντίζουν να προσφέρουν στα παιδιά τους το «κάτι παραπάνω» (κ. Κελεσίδης Ευάγγελος, κ. Κονακλή Κώμη … με τους συνεργάτες τους).

Ψάχνοντας, ρωτώντας και μαθαίνοντας έφτασαν στο πρόγραμμα «Παίζω επί κοντώ», που έχει σχεδιαστεί και προσπαθεί με «το Σπαστό Κοντάρι», να γνωρίσει στους νεαρούς μαθητές-αθλητές το άλμα επί κοντώ.

 

Με συνοπτικές διαδικασίες αφού η φιλοσοφία «της προσφοράς στα παιδιά μας» συμπίπτει, ξεκίνησε η συνεργασία των Δημοτικών Σχολείων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

 

 

 

 

ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ … ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

  1. 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΡΜΗΣ.  Τα παιδιά της (Ε΄και  ΣΤ΄ τάξης) θα γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ γιατί οι ορεξάτες συνάδελφοι (κ. Άννα Στεργιούδη και κ. Πατρωνοπούλου) άρπαξαν την ευκαιρία και θα είναι οι πρώτες που θα προσφέρουν στα παιδιά τους μιαν ανεπανάληπτη εμπειρία.
  2. 21°  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Με συνδετικό κρίκο τον Γυμναστή κ. Λαϊνάκη Γεώργιο.
  3. 2º ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΛΟΦΟΥ: Με συνδετικό κρίκο την Γυμνάστρια κ. Μαμασίδου Ξανθή.
  4. 11º ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : Με συνδετικό κρίκο κ. Ζώη Ελισάβετ & Κατζάρα Γεωργία.
  5.  …………………

 

Η γνωριμία θα γίνει στο Καυτανζόγλειο σε ημέρα που θα επιλέξουν (σε συνεννόηση με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κατσίκα Φ.) ανάλογα με τις υποχρεώσεις στο σχολικό πρόγραμμα.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς είτε της Εκπαίδευσης είτε του αθλητισμού να βοηθήσουν παρόμοιες προσπάθειες απανταχού της Ελλάδος.

Επίσης καλούμε τους έχοντες το «μαχαίρι της Πολιτείας» να πράξουν το αυτονόητο, να βάλουν ξανά το τραίνο του αθλητισμού στις ράγες που οδηγούν στα “κοινωνικά αγαθά”.

 ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ σε όσους  δώσαμε «τα μαχαίρια της Πολιτικής», ότι Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.

 

ΤΟ «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ» πάει παντού  …
όπου εκτιμάται η προσφορά του στη διαμόρφωση της φιλοσοφίας των νέων μας.  Κοντολογίς, σε κανέναν Φορέα που μας το ζήτησε δεν αρνηθήκαμε να παρουσιάσουμε σε παιγνιώδη και εύκολη μορφή το πρόγραμμα ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ.

print

Written by