ΣΑΒΒΑΤΟ 26.11.22 ΩΡΑ 11:00  – ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ – ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αν παίρναμε στα σοβαρά τα όσα συμβαίνουν στο Καυτανζόγλειο θα έπρεπε να εξαφανιστούμε, «να την κάνουμε» και να μην ξαναδούμε Στάδιο. Τόσο ωραίο κλίμα δημιουργούν οι της Επιτροπής Διοίκησης για όλους εμάς τους «βαρεμένους» με τον αθλητισμό.

Έλα μου όμως που για χάρη των παιδιών ή γιατί έτσι μάθαμε ή γιατί έτσι περάσαμε τα όσα χρόνια ζήσαμε και ευελπιστούμε έτσι να περάσουμε και τα όσα χρόνια μας απομένουν, δεν το κουνάμε ρούπι από το πόστο μας.

Εδώ το Καυτανζόγλειο ετοιμάζεται να μην επιτρέψει την είσοδο σε όποιο παιδί δεν πληρώνει και εμείς αδιόρθωτοι προγραμματίζουμε αγώνα αρχαρίων επί κοντώ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Το Σάββατο λοιπόν 26.11.22 με ώρα προσέλευσης την  11:00 π.μ. και ώρα έναρξης   του 11:30 στην αίθουσα του επί κοντώ (Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ) στο κτήριο Κ-3 του Καυτανζογλείου, θα γίνει αγώνας Αρχαρίων αλλά και Προχωρημένων μεταξύ των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που διεκδικούν μία θέση στα αμιγή τμήματα του άλματος επί κοντώ.

Από τον αγώνα θα επιλεγούν οι αθλητές που το θέλουν αλλά έχουν  και τα στοιχεία (σωματικά και ψυχικά χαρίσματα) για να ασχοληθούν με το επί κοντώ.

Ανάλογα με το χρονικό διάστημα που ασχολήθηκε με το επί κοντώ το κάθε παιδί εκτός από τα προσόντα που διαθέτει (επιδόσεις που πέτυχε στα διάφορα τεστ που προηγήθηκαν) θα κριθεί και στην ικανότητά του να μαθαίνει αλλά και να μπορεί να εκτελεί, τις δύσκολες και πολύπλοκες κινήσεις ενός επικοντιστή με το κοντάρι στα χέρια του.

  • Τον αγώνα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι γονείς και φίλοι των αθλητών μας (τηρώντας τα μέτρα – μάσκες) αφού θα είμαστε σε κλειστό χώρο.
  • Οι καθημερινές προπονήσεις συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 25.11.22 (παραμονή του αγώνα).
  • Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα γκρουπ των επικοντιστών καθώς και το πρόγραμμα των προπονητών που θα αναλάβουν το κάθε γκρουπ.

Όλοι όσοι θα αγωνιστούν ξεκινούν από το γκρουπ των υποψηφίων επικοντιστών.

  1. Οι αθλητές που είτε λόγω ηλικίας (είναι μικροί) είτε επειδή έχουν λίγο χρόνο στο στίβο, θα παρουσιάσουν αδύνατα σημεία είτε σε φυσική κατάσταση είτε στο ρυθμό εκμάθησης (δηλαδή δεν είναι ακόμη έτοιμοι για το επί κοντώ), θα παραμείνουν στο γκρουπ των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ και θα γυμνάζονται με σκοπό να καλύψουν τα αδύνατα σημεία τους.
  2. Όσοι δείξουν ότι έχουν τα προσόντα και εκτελούν σωστά τα βασικά στοιχεία της τεχνικής, ανεξαρτήτως επίδοσης αφού υπάρχουν και παιδιά με πολύ λίγες προπονήσεις στο επί κοντώ, θα ενταχθούν στο γκρουπ των ΑΡΧΑΡΙΩΝ.
  3. Όσοι δείξουν ότι «το έχουν» σε προσόντα αλλά και εκτέλεση των βασικών στοιχείων της τεχνικής, θα ενταχθούν στο γκρουπ των ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ.

Η επόμενη επιλογή για τα αμιγή γκρουπ των επικοντιστών θα γίνει και πάλι με αγώνα στο τέλος του Φεβρουαρίου 2023.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΩΝ.

print

Written by