Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΙΣΩ !

Η ορολογία επηρεασμένη από το ΜΟΥΝΤΙΑΛ 22 των ημερών:
Στη «μικρή περιοχή» του γηπέδου κάνει ανούσιες ντρίπλες η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου, στον αγώνα της επιβολής 5-10 ευρώ ως εισιτήριο για να επιτραπεί στους «αθλητές» η είσοδός τους στο Καυτανζόγλειο.

  1. Προηγήθηκαν τα ενημερωτικά έγγραφα για το ποσό που θα πρέπει πληρώνει από 1.12.22, ο κάθε «αθλητής» που θα ήθελε να ασκηθεί στο Καυτανζόγλειο.
  2. Ακολούθησε η συνάντηση του προεδρείου της ΕΑΣ με τους εκπροσώπους των συλλόγων 23.11.22, που κατέληξαν στην απόφαση:
    «Να μην αφήσουν κανέναν αθλητή να πληρώσει»   και από 1.12.22 (που θα άρχιζε το απαγορευτικό της εισόδου) να συγκεντρώσουν οι σύλλογοι όλους τους «αθλητές» τους στον περιμετρικά του Σταδίου διάδρομο.
  3. Πολύ βιαστικά και στενάχωρα, από απόψεως χρόνου, καταφθάνει  νέο έγγραφο SWSSIDIS APANTHSH SE EAS SEGAS 29.11.22  του προέδρου της Ε.Δ. του Καυτανζογλείου κ. Σωσσίδη Ι. (μια ανούσια ντρίπλα) εντός της μεγάλης περιοχής του θέματος που απλά αναστέλλει την απόφαση έναρξης της απαγόρευσης εισόδου στους αθλητές.

Με άλλα λόγια καλεί το μεσημέρι της Τετάρτης 30.11.22 τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ να συζητήσουν επί του θέματος (ενώ την ίδια ημέρα στις 17:00 η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ έχει συγκαλέσει ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των σωματείων που απαρτίζουν την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης) για να συζητήσει το θέμα.

Η όλη διαδικασία σε τόσο στενά χρονικά πλαίσια φαντάζει με ανούσιες ντρίπλες στη “μικρή περιοχή” της ομάδος που αμύνεται ενώ το διώξιμο της μπάλας  από την επικίνδυνη μικρή περιοχή -με ένα “δυνατό σουτ”- θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση για την περίπτωση.

Το δυνατό σουτ θα έλεγε:  Αφήνουμε σε όποιους δικαιούνται να χρησιμοποιούν το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο να εισέρχονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ και προσπαθούμε να βρούμε με άλλες κινήσεις τα 5-10 ευρώ το μήνα που θα χρέωναν στον κάθε αθλητή για να μπει στο Στάδιο.

Ευχόμαστε να βγει η μπάλα από την «επικίνδυνη ζώνη» και με άλλο τρόπο να καλυφθούν αυτά τα λίγα ευρώ που θα επιβάρυναν την οικογένεια του κάθε αθλητή.

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ πρέπει να παρέχεται από την Πολιτεία σε όλους Δωρεάν (τουλάχιστον στην απλή του μορφή). Ας μην περιορίσουμε την άθληση στα Εθνικά Στάδια μόνον σε όσους έχουν να πληρώσουν.

print

Written by