ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/22 ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Φέτος η συγκέντρωση των τροφίμων δεν ήταν αποκλειστική υπόθεση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Τα δύο Σχολεία που πρόλαβαν να γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ μέχρι σήμερα μέσω του προγράμματος «παίζω επί κοντώ» (τα υπόλοιπα σχολεία θα έρθουν το πρώτο τρίμηνο του 2023), με τη μεσολάβηση της κ. Κώμης Κονακλή Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α. της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αν. Θεσσαλονίκης βοήθησαν ώστε το καρότσι με τα τρόφιμα να ξεχειλίσει.

Επειδή φέτος τα τρόφιμα είναι αρκετά θα τα προσφέρουμε σε δύο ενορίες που επιλέγουμε αρκετά χρόνια τώρα για στο σπουδαίο έργο που επιτελούν!

Ι.Ν. ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΛΑΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ

Το πρώτο μέρος θα παραδοθεί  στους υπευθύνους του Συσσιτίου Γερόντων του Ι.Ν. της Παναγίας Λαοδηγήτριας, Ιουλιανού 29 , Πλατεία Λαοδηγήτριας, Θεσσαλονίκη.
Ένα μέρος των τροφίμων θα χρησιμοποιηθεί για το Ενοριακό Συσσίτιο που ετοιμάζεται καθημερινά από εθελόντριες Κυρίες ώστε να προσφέρουν  ένα πιάτο φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη και τα υπόλοιπα τρόφιμα θα χρησιμοποιηθούν στα «ΔΕΜΑΤΑ» που μοιράζονται σε άπορες οικογένειες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τα τρόφιμα θα παραδοθούν την Παρασκευή 23/12/22 με ώρα εκκίνησης από το Καυτανζόγλειο την 11:00 π.μ.
Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει και να συνοδέψει τα τρόφιμα ας είναι 15 λεπτά νωρίτερα στην είσοδο του Κλειστού (αίθουσα του άλματος επί κοντώ),   Κτήριο Κ-3.

 Ι. Ν.  ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Το δεύτερο μέρος των τροφίμων θα πάει στον Ι. Ν.  Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών, με τον οποίο μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί! Η παράδοση των τροφίμων θα γίνει στον υπεύθυνο του φιλόπτωχου ταμείου και στον υπεύθυνο του Ιερού Ναού π. Κυριάκο Χατζηδήμου. Η κίνηση αυτή αποτελεί και μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης από μέρους του συλλόγου για τη συμβολή του ναού στις δράσεις του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ (δανείζοντας ανελλιπώς υλικά για τις εκδηλώσεις  μας αλλά και το έμψυχο δυναμικό του).

Τα τρόφιμα στα Γιαννιτσά θα τα παραδώσει η κ. Σοφία Γκοτζαμάνη με την πρώτη ευκαιρία.

print

Written by