ΚΑΙ ΤΟ 28ο Δ. ΣΧ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΠΑΙΞΕ “ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ” 9.2.23

Ακόμη ένα δημοτικό σχολείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης  ήρθε στο Κλειστό του Καυτανζογλείου και αφού πέρασε από τις βασικές ασκήσεις δοκίμασε και τις δυνάμεις του στο επί κοντώ με τη βοήθεια του «Σπαστού Κονταριού».

Ο διδάσκων πάντα έχει εικόνα του πώς πέρασε στο τμήμα το αντικείμενο της διδασκαλίας. Το 28 έχοντας στις τάξεις του «απρόσεκτους» «κουτσομπόληδες» και «αχώνευτους» όλως παραδόξως τα πήγε πολύ καλά.

Όλοι έτρεξαν έκαναν τις βασικές ασκήσεις προθέρμανσης, τις βασικές δρομικές ασκήσεις, τα βασικά του πατήματος για το άλμα και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο άλμα επί κοντώ. Όλοι τα κατάφεραν να πιαστούν από το κοντάρι και να ταξιδέψουν, άλλοι για λίγο και άλλοι περισσότερο. Όταν οι ασκήσεις προχώρησαν και έκανε την εμφάνισή του το λάστιχο (ο πήχης) το οποίο έπρεπε να περάσουν, τότε ακόμη και ο Σωματότυπος έπαιξε ρόλο.

Σε κάθε ύψος όσοι το περνούσαν συνέχιζαν και στο επόμενο.

Με διαδοχικές προσπάθειες ο πήχης έφτασε στο 2.05 που το πέρασαν  (5) μαθητές.

Το 2.30 πέρασαν (3) αλλά με διαφορετικές προσπάθειες που καθόρισαν και την τελική κατάταξη.

Για ακόμη μία φορά η βοήθεια της κ. Κώμης Κονακλή ΥΦΑΣΧΑ Ανατ. Θεσσαλονίκης και του κ. Νίκου Μακρή σε συνδυασμό και τη βοήθεια του συνοδού  συναδέλφου κ. Σταύρου Κωνσταντινίδη έκανε το έργο μας πολύ πιο εύκολο.
Κυρία, κύριοι, σας Ευχαριστώ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


  1. ΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                             2.30 το πέρασε με την 1η προσπάθεια
  2. ΚΕΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    2.30 με τη 2η
  3. ΓΚΑΜΠΑΡΑΕΒ ΙΒΑΝ                        2.30 με την 3η
  4. ΜΑΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ                    2.05
    ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΗΣ                 2.05

 


ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τα γκοφρετάκια που κερνάει σε κάθε σχολείο ο υπογράφων, στο 28 Δ.ΣΧ. τα συνόδεψαν και τα υπέροχα γλυκά της θείας της ΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ που έχει γενέθλια και σε συνεννόηση με Μαμά και θεία, είχε την καλοσύνη να κεράσει τους συμμαθητές της αλλά και τους συντελεστές της διοργάνωσης.
Σε ευχαριστούμε Μαρία.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙΣ.

 

 

print

Written by