ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΟΧΗΣ-1 (Γ & Δ ΤΑΞΗ) ΕΠΑΙΞΕ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Με προσαρμοσμένο στην ηλικία τους πρόγραμμα και ασκήσεις και οι μαθητές της Γ και Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Εξοχής, γνώρισαν το άλμα επί κοντώ.

Το πρόγραμμα «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ», που με πρωτοβουλία του κ. Ν. Μακρή και της κ. Κ. Κονακλή εφαρμόζεται από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ στα Δημοτικά Σχολεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σχεδιάστηκε για μεγαλύτερες ηλικίες (τουλάχιστον Ε και ΣΤ τάξης των Δ. Σχολείων).

Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να αρνηθούμε τη γνωριμία των μικρών μας μαθητών με το επί κοντώ, μολονότι τα ποσοστά ενός πιθανού μικροτραυματισμού των παιδιών μας δημιούργησε ένα επιπρόσθετο άγχος…
Τέλος καλό ΟΛΑ καλά, όμως παρακαλούμε τα Σχολεία που ακολουθούν να συμβουλεύονται και να τηρούν κατά γράμμα το ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ που εστάλη σε κάθε σχολείο που εξεδήλωσε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα.

Στο επίπεδο που κυμάνθηκαν οι προασκήσεις και η τελική μορφή του επί κοντώ οι μικροί μας μαθητές τα πήγαν περίφημα. Όλα τα παιδιά δοκίμασαν να ανέβουν στο στρώμα και τα κατάφεραν. Ακόμη δικίμασαν να περάσουν και το λάστιχο σε διαφορετικά ύψη και επίσης τα κατάφεραν.
Κάποιοι όπως είναι φυσικό τα πήγαν καλύτερα και έφτασαν να προσπαθούν μέχρι και στα 2 μέτρα.

ΜΠΡΑΒΟ σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ για την προσπάθειά τους. Ήταν όλα ΥΠΕΡΟΧΑ.

Από τα δύο τμήματα (Δ και Γ) ξεχώρισαν οι:

  1. ΦΕΥΓΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ     1.90
  2. ΛΙΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                            1.90
  3. ΣΥΝΤΡΙΔΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ                      1.90

Στην 4η θέση με 1.70 ισοβάθμησαν οι:

  • ΛΑΡΙΟΝΩΦ ΔΕΛΣΙΝ                        1.70
  • ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ             1.70
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ             1.70
  • ΓΚΙΤΖΕΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ                   1.70
  • ΒΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ                       1.70

Ευχαριστούμε
για τη βοήθεια, τον κ. Νίκο Μακρή την κ. Καλλιόπη Πλέσσα αλλά και τις κυρίες που συνόδευαν τα τμήματα (δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τα ονόματα των άλλων δύο κυριών). Χωρίς τη βοήθειά τους ειδικά η σημερινή ημέρα θα ήταν δύσκολη!

print

Written by