ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με το σκεπτικό να γλυτώσουμε τον αυριανό χειριστή της ηλεκτρονικής σελίδας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ από τις κάθε δύο χρόνια επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις, δημιουργήσαμε μία σελίδα ειδικά για τις ΕΚΛΟΓΕΣ που θα βρίσκεται:
Από την πρώτη σελίδα  πατάμε  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ / ΕΚΛΟΓΕΣ.  Στη σελίδα ΕΚΛΟΓΕΣ θα υπάρχουν μόνιμα όλα τα σχετικά ΕΝΤΥΠΑ και πληροφορίες για τη Διοίκηση και τις Εκλογές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Έντυπα όπως:

  1. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ – ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 12.4.2021
  2. ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.
  3. ΥΠ. ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙ ΜΗ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ.
  4. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.
  5. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.
  6. ΜΕΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ και ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ (για κάθε εκλογική περίοδο).
  7. ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Δ.Σ.(για τα μέλη του Δ.Σ.).
  8. ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ  Ε.Ε. (για τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής) … και

ό,τι άλλο θεωρηθεί αναγκαίο για την ενημέρωση των μελών, θα βρίσκονται μαζεμένα  ΕΔΩ.

 

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Κάποτε γράψαμε ένα άρθρο με τίτλο ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ. Σε Πολλούς συλλόγους  αλλά και γενικά ανθρώπους του αθλητισμού το άρθρο ΑΡΕΣΕ!
Το αντέγραψαν και το λάνσαραν στη σελίδα τους “ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ” για να ενημερώνουν τους γονείς των παιδιών του δικού τους συλλόγου, χωρίς καμία αναφορά στην πηγή!
Δεν τους ακολουθούμε και ίσως τους δείχνουμε πως πρέπει να ενεργούν όταν ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρίσκουν συγκεντρωμένες πληροφορίες και άρθρα για τα οποία άλλοι κοπίασαν.

 

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ Βριλησσίων διότι στην αναζήτησή μας στο διαδίκτυο πέσαμε στη σελίδα τους από όπου πήραμε στοιχεία και ολοκληρώσαμε την ιδέα για τη δημιουργία της μόνιμης σελίδας “ΕΚΛΟΓΕΣ”.
Κύριοι σας ευχαριστούμε.

 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ «Plagiarism»
Με το ίδιο σκεπτικό, θα χαρούμε αν και κάποιοι άλλοι σύλλογοι ή ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (ίσως της Θεσσαλονίκης) χρησιμοποιήσουν τις δικές μας συγκεντρωμένες πληροφορίες για να ενημερώνουν τα δικά τους μέλη.
Η αναφορά στην πηγή άντλησης των πληροφοριών είναι το «ευ αγωνίζεσθαι» των ιδεών και της γνώσης ενώ η χρησιμοποίηση της ιδέας ή εργασίας άλλων ως “δική μας” με απλή αντιγραφή, είναι «κλέψιμο», το γνωστό Plagiarism (ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ),  για το οποίο κανένας δεν πρέπει να είναι υπερήφανος.
Plagiarism  = Τhe practice of taking someone else’s work or ideas and passing them off as one’s own.

 

print

Written by