4&5.5.23 Προκήρυξη Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων (Γ’ Φάση) Κλασικού Αθλητισμού Μαθητών/τριών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου, σχολικού έτους 2022-2023

4 & 5.5.23 στην Ελευθερούπολη της Καβάλας θα διεξαχθεί η Γ Φάση -Τελική των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων στίβου.
Παρακάτω θα βρείτε την προκήρυξη Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων (Γ’ Φάση) Κλασικού Αθλητισμού Μαθητών/τριών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας και Κύπρου, σχολικού έτους 2022-2023 καθώς και το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Η Βεατρίκη Ντούγκου συμμετέχει στις 11:30 ή 11:35 στον προκριματικό των 200μ Κοριτσιών και αν όλα πάνε καλά, στις 19:30 στον Τελικό του αγωνίσματος.
Βεατρίκη-Καλυψώ, αν θέλεις να βάζω φωτογραφία σου σε μαγαλύτερη ηλικία (εδώ είναι 6-7 χρόνων) πρέπει να το κερδίσεις. Το κερδίζεις αν στους αγώνες της Κυριακήςε 30/4/23 κάνεις έστω και 1 εκατοστό του δευτερολέπτου ρεκόρ σε ένα από τα δύο αγωνίσματα που θα πάρεις μέρος (100 ή 200)!
Ε! τι σου ζητάω 0,01 του δευτερολέπτου! σιγά το πράμα!!!
Α! έχω και μερικές φωτογραφίες που είσαι ακόμη πιο μικρή … απλά στο λέω να το ξέρεις. Μόλις κάνεις το “ρεκοράκι” αλλάζω τη φωτογραφία, βάζω όποια θέλεις εσύ, Τυχερή!

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ-ΛΑΦΤΣΗ

Στα πρωινά αγωνίσματα θα απουσιάζουμε.
Θα παραβρεθούμε  στην Ορκωμοσία του μεταπτυχιακού της Κυριακίδου – Λαφτσή Μαρίας (πρώην προπονήτριας του συλλόγου και ξεχωριστής Φίλης), που θα γίνει στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. στις 11:30.

Το απόγευμα όμως (πρώτα Ο Θεός) και “μόνος και μετά πολλών” θα “σκάσουμε μούρη” στην Ελευθερούπολη για να ενισχύσουμε την προσπάθεια της “ΓΑΖΕΛΑΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ”.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ – ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΑΤΡΙΚΗ για να έχει δικαίωμα επιλογής της φωτογραφίας της.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2023 ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Γ ΦΑΣΗ

Προκήρυξη Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων (Γ’ Φάση) Κλασικού Αθλητισμού Μαθητώντριών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ.Ελλ

print

Written by