Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με τη συνάντηση των προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ διευθετήθηκαν αρκετά ζητήματα τα οποία εκκρεμούσαν και περίμεναν την τακτοποίησή τους.

Μεταξύ των άλλων συζητήθηκαν θέματα όπως: Πανελλήνιοι αγώνες όλων των κατηγοριών που ακολουθούν, Ιματισμός των αθλητών των Πανελληνίων αγώνων, ΟΡΙΑ αγώνων, αθλητές που έχουν τα ΟΡΙΑ αλλά και αθλητές που είναι κοντά, ανταλλαγή απόψεων για κάθε αθλητή με αναφορά στις παρουσίες, την προσπάθεια που καταβάλουν, τα προσόντα τους, κ.α. Έγινε μια πρώτη ενημέρωση μεταξύ των προπονητών  για τους “μεγάλους” αθλητές  των Ακαδημιών (2009 και 2010), που με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (από Σεπτέμβριο) θα ακολουθήσουν συγκεκριμένη ομάδα αγωνισμάτων πριν κατασταλάξουν στο ή στα αγωνίσματα, τα οποία ταιριάζουν καλύτερα στα προσόντα τους αλλά και στο σωματότυπο τους. Αποφασίστηκε ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ για το ΕΑΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, στο οποίο περιγράφεται ο τρόπος που θα μετακινηθούν οι αθλητές που προκρίθηκαν να αγωνιστούν στο ΕΑΡΙΝΟ, που θα γίνει 10 και 11.6.23 στις ΣΕΡΡΕΣ, κ.α.

Ο Τ. Διευθυντής και το  προπονητικό δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (πλην του Θεοφάνη Μπέλου,  που βρίσκεται σε ταξίδι «οικογενειακή αποστολή» και που ευχόμαστε -στους ταξιδιώτες- να περνούν καλά όπου και να βρίσκονται),  φαίνονται στις φωτογραφίες.

print

Written by