ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου ΤΡΙΑΘΛΟΥ Κ14 – ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΕΜΜ.  & ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μ.- ΝΤΑΦΟΥΛΗ Π. ΟΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 3ου Τριάθλου (Ριπτικού), τη μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ συγκέντρωσαν: Στα μεν ΑΓΟΡΙΑ ο αδελφός του μικρού “μαλλιά” – ο μεγάλος «μαλλιάς» Μωυσιάδης Εμμανουήλ με συνολική βαθμολογία 170 βαθμούς, στα δε ΚΟΡΙΤΣΙΑ ισοβάθμησαν: η αδελφή του Σάκη-Φώτη «του καλού παιδιού» Παπαδοπούλου Μαγδαληνή και η αδελφή του Θεοφάνη “βοηθού Coach”, Νταφούλη Παρασκευή με συνολική βαθμολογία 160 βαθμούς.

Επαναλαμβάνουμε ότι σε αυτούς τους αγώνες, που σκοπό έχουν να δουν τα παιδιά το που τα καταφέρνουν καλύτερα μόνο με τα χαρίσματά τους και το σωματότυπο τους (χωρίς ιδιαίτερη προπόνηση), αξιολογείται η συμμετοχή και μόνον και όχι η κατάταξη ή η επίδοση  (όλοι βαθμολογούνται ο ίδιο).

Όποιο παιδί συμμετέχει αφενός μεν γνωρίζει προς τα πού (ποια ομάδα αγωνισμάτων -δρόμοι, ρίψεις άλματα) είναι καλύτερο, σε σύγκριση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του και αφετέρου προσφέρει βαθμούς αξιολόγησης στο σύλλογό του (όλοι μαζί 10 βαθμούς, αν είναι πάνω από 10). Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνίστηκαν 11 παιδιά οπότε και οι 11 μπορούν να είναι υπερήφανοι ότι προσέφεραν όλοι μαζί 10 βαθμούς. Αν δεν ερχόντουσαν 2 από τους 11, και αγωνίζονταν μόνον 9 παιδιά, ο σύλλογος θα έπαιρνε μόνον 5 βαθμούς.

Οι βαθμοί έχουν μικρή αξία σε σύγκριση με την αίσθηση ότι ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΥ  ό,τι μπορούσα και μόνο με την παρουσία μου. Ίσως αργότερα, σε μεγαλύτερες ηλικίες που το κάθε παιδί αξιολογείται από την επίδοσή του και την κατάταξή του, κάποιο παιδί χωρίς υψηλές επιδόσεις -αν δεν θα έχει χρόνο για προπονήσεις- να μην έχει την ευκαιρία να δώσει βαθμούς στο σύλλογό του.

Η μη συμμετοχή στερεί από τα παιδιά  την ευκαιρία να κατατάξουν τους εαυτούς τους στα αγωνίσματα, σε σύγκριση με τα παιδιά της ηλικίας τους, αλλά και την ευκαιρία να προσφέρουν στο σύλλογο τους ό,τι μπορούν, τώρα που μπορούν.

Συγχαίρουμε την προπονήτριά τους κ. Γκοτζαμάνη Σοφία για την εικόνα του τμήματος -ήταν άψογοι σε όλη τη διαδικασία των αγώνων – αλλά και τον βοηθό προπονητή Θεοφάνη Νταφούλη (που δεν αγωνίζεται αφού είναι του 2009), γιατί όποτε αγωνίζονται οι συναθλητές τους είναι παρών να τους ενθαρρύνει και να τους βοηθήσει. Να δώ πόσοι θα είναι παρόντες, να τον ενθαρρύνουν, όταν θα αγωνίζεται ο Θεοφάνης!

Σύμφωνα με την κατάταξη σε κάθε αγώνισμα καλύτερα τα πήγαν:

ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

  • ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ – 60 (ΜΕΤΡΑ).

Μωυσιάδης Εμμ. Και Νάσιος Χρήστος με 9.00 δευτερόλεπτα.

  • ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ

Μωυσιάδης Εμμ. 7.68 και Καφαντάρης Γ. 5.55 μέτρα.

  • ΣΤΟ VORTEX

Μωυσιάδης Εμμ. 37.90  και Καφαντάρης Γ. 34.10 μέτρα.

 

ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  • ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 60 (ΜΕΤΡΑ).

Παπαδοπούλου με 9.50 και Νταφούλη με 9.65, Χριστοδούλου Α. 10.20 δευτερόλεπτα

  • ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ

Βασιλείου Δέσποινα 6.42, Παπαδοπούλου Μ. 5.65 και Νταφούλη Π. 5.56  μέτρα.

  • ΣΤΟ VORTEX

Καραντούνια Σοφία με 19.90, Βασιλείου Δ. 16.30 και Μαντζουκίδου Κ. 16.10 μέτρα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο σύνολο αλλά και σε κάθε αγώνισμα χωριστά.

3 ριπτικοΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

3o riptiko ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

print

Written by