ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2023 – ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Μόνον αν αναλογιστεί κανείς το πόσα πράγματα χρειάστηκαν για να γίνει αυτή η Υπέροχη ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ,  θα μπορέσει να εκτιμήσει το μέγεθος της επιτυχίας της Γιορτής. Μόνο τότε θα μπορέσει να εκτιμήσει ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ αλλά και την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ της γιορτής.

Δύο λόγια μόνο για κάθε τομέα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Μόνο άνθρωποι που «το έχουν» μπορούν να οραματιστούν αλλά και να κινήσουν -Γη και Ουρανό- ώστε το όραμά τους να γίνει πραγματικότητα. Είμαστε τυχεροί, γιατί σε αυτόν τον τομέα έχουμε την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη την καλύτερη (τι σημασία έχει που μας βγάζει το λάδι) αλλά και τους ιδανικούς συνεργάτες της κ. Κατερίνα Πατσίδου και Μανώλη Βαποράκη.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Εάν τα όσα υπέροχα έχεις στο μυαλό σου δεν βρεις τον τρόπο να τα υλοποιήσεις η «πίτα» χαλάει. Χρειάστηκε πολύ τρέξιμο, πολλές ώρες-μέρες προετοιμασίας και βοήθεια από πολλά χέρια. Ευτυχώς στο πακέτο όσων «το έχουν» περιλαμβάνεται και η ικανότητα να προσελκύουν «εθελοντές» ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς ή ακόμη σε γονείς και κηδεμόνες. Μεγάλη η συνδρομή των -αγνώστων σε εμάς εθελοντών-. Σε όλους αυτούς απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί και η παραμικρή βοήθεια “έπιασε τόπο”. Όσοι βοήθησαν το καταχάρηκαν.  Έχουμε την εντύπωση ότι και όσοι «μεγάλοι» παίξαμε, το χαρήκαμε ιδιαίτερα. Ένας από τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Π. Λαφτσής, που με τη μάνικα του πυροσβέστη δεν άφησε κανένα παιδί στεγνό, ρίχνοντας «χιλιάδες λίτρα» νερού, λες και έσβηνε πυρκαγιά, το χάρηκε πολύ περισσότερο και από τα ίδια τα παιδιά, που τελικά έγιναν «παπιά».

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Τα πάντα κύλισαν ρολόι, με τόσους βοηθούς και τόσο καλή ατμόσφαιρα από γονείς και κηδεμόνες, είναι φυσικό τα παιδιά να έζησαν ακόμη μία εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσουν. Εδώ οι μεγάλοι θυμούνται τις εκδηλώσεις κάθε χρονιάς και βρίσκουν κάθε νέα εκδήλωση καλύτερη από την προηγούμενη, φανταστείτε την ίδια εκδήλωση μέσα από τα μάτια των παιδιών. Ζωγράφισαν, έτρεξαν, έκαναν άλματα, «ψάρεψαν», διαγωνίστηκαν σε ατομικά αγωνίσματα αλλά και ομαδικά, το κάθε παιδί τα έβαλε με τον εαυτό του και νίκησε. Για όσα παιδιά η μάχη με τον εαυτό τους έφερε και επίδοση που ξεπέρασε και τα άλλα παιδιά, ήρθε η επιβράβευση με το μετάλλιο και το δίπλωμα.  Η γνώση ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου και την επόμενη φορά θα προσπαθήσω και πάλι να τον ξεπεράσω, είναι η επιβράβευση όλων όσων προσπάθησαν, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ – ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

Συγκινητική η παρουσία σχεδόν ολόκληρου του Δ.Σ. του συλλόγου αλλά και των γονέων και κηδεμόνων που ο καθένας και μόνο με την παρουσία του προσέφερε τις ΧΡΥΣΕΣ Πατεροώρες και Μητεροώρες που έχουν ανάγκη τα παιδιά. Αυτά θα θυμούνται … θυμάσαι Μαμά/Μπαμπά τότε που αγωνιστήκαμε μαζί δεμένοι με το ένα πόδι και μας πέρασαν τα δύο «αχώνευτα» που αν και δεμένα κατάφεραν να τρέχουν στη διαδρομή!

Η γιορτή έκλεισε με τραγούδια και το καθιερωμένο παγωτάκι για μικρούς και μεγάλους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  αλλά και ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ
το προπονητικό team  των Ακαδημιών και όλους όσους βοήθησαν στην υπέροχη αυτή εκδήλωση, που όμως πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά μας.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Αντίγραφο του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-Αγώνες Λήξης Ακαδημιών 7-6-23-4f

Ευτυχώς που παραπάνω είπαμε «με δύο λόγια» αλλιώς τελειωμό δεν θα είχαμε.

Μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση ….

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ  ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 

 

 

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

 

 

 

 

 

 

 ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

print

Written by