ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΑΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2023 – Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τις ιδιαιτερότητές του οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που αγωνίστηκαν τα πήγαν περίφημα. Κάνουμε μια μικρή αναφορά σε όλους τους αθλητές αρχίζοντας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία (και λίγος σεβασμός δεν βλάπτει)!

 

 

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΟΣ 1981

Ότι και να γράψουμε για τον Μάριο θα είναι λίγο.  Δηλώθηκε στον αγώνα με 4.50 και στον αγώνα πέρασε το 4.75 με την πρώτη, επίδοση που τον έφερε στην 4η θέση και 9 βαθμούς για το σύλλογο. Μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί δείχνει ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και γυμνάζεσαι, ειδικά στα τεχνικά αγωνίσματα, βρίσκεσαι πάντα στο προσκήνιο.

ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ1992. Πολύ καλά τα πήγε και ο Θεοφάνης Μπέλος στο άλμα επί κοντω.  Με την ίδια επίδοση με τον Μάριο 4.75 (ύψος όμως που πέρασε στην Τρίτη προσπάθεια), κατατάχτηκε στην 8η θέση που αντιστοιχεί σε 5 βαθμούς για το σύλλογο.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ 1999. Η Μαρκέλλα πέρασε το 3.65 με την πρώτη και Κατατάχτηκε στην 7η θέση που αντιστοιχεί σε 6 βαθμούς για το σύλλογο. Τα πήγε σχετικά καλά υποστηρίζει ο Μάριος που περιμένει το κάτι παραπάνω από τη Μαρκέλλα, όπως όλοι μας!  Βέβαια, με τέτοια «κερκίδα» και εγώ την καλύτερη επίδοσή θα έβγαζα Μαρκέλλα!

ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2004. Με 7.07 (+0.60) στο άλμα σε μήκος ήταν 5ος που αντιστοιχούν 8 βαθμοί για το σύλλογο. Είναι ο τρίτος συνεχόμενος αγώνας του Βασίλη που γράφει επίδοση πάνω από 7.07 και τα καλύτερα … έρχονται. Με την επίδοση 7.15 που είναι το ατομικό του ρεκόρ στοχεύει σε διάκριση στο Πανελλήνιο Κ20. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται ακόμη και στο … Φαΐ! Απορώ πως τον χορταίνετε κ. Κυριακή μας!!!

ΝΤΟΥΓΚΟΥ ΒΕΑΤΡΙΚΗ-ΚΑΛΥΨΩ  2006. Η Βεατρίκη μολονότι ανήκει στην κατηγορία Κ18 και αγωνίστηκε με αθλήτριες δύο και τρείς κατηγορίες μεγαλύτερες, τα πήγε περίφημα. Από πλευράς κατάταξης ήταν  9η στα 100 και 10η στα 200. Όταν όμως δούμε τις επιδόσεις της  θα δούμε μεγάλα ρεκόρ και στα δύο αγωνίσματα.
Ατομικό ρεκόρ στα 100 με 12.14 (είχε 12.16) και
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ και στα 200 με 24.68 (είχε 25.13).
Και το σχόλιο του «παλιού», σιγά μη το γλίτωνες!  Αφού με «αυτή» την εκκίνηση έκανες 24.68 δεν θα εκπλαγούμε καθόλου αν στον επόμενο αγώνα  η επίδοσή σου θα είναι και κάτω από 24.50 (για πρώτη δόση).  Η φωτογραφία από τον : Photos @angeloszymaras for azsportsimages Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου / Σέρρες 2023

 

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ 4Χ100 ΚΑΙ 4Χ400

ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2003. Ο Γιάννης που ήταν έτοιμος για ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ «κατάφερε» να κάνει τρεις άκυρες στο αρχικό ύψος, με αποτέλεσμα να μην καταταγεί. Αυτός είναι ο αθλητισμός, εκεί που πας για ρεκόρ, μένεις στο αρχικό ύψος και μετά τρέχεις στην άκρη του σταδίου για να ηρεμήσεις.
Εκτονώθηκε από τις άκυρες στο επί κοντώ την επόμενη ημέρα συμμετέχοντας στην  4Χ400 όπου τα πήγε πολύ καλά για επικοντιστής. Τα πήγε τόσο καλά (που σκέφτεται να το γυρίσει στα 400) … Με τίποτα!!!

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΑΝΙΗΛ 2004. Η επίδοσή του στο Διασυλλογικό δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο ατομικό του αγώνισμα που είναι τα 400 μέτρα.  Συμμετείχε στην 4Χ400 όπου έτρεξε 4ος και έκανε ένα θαυμάσιο 400ρι.
Δανιήλ Vs Βασίλης αγωνίστηκαν και σε τρίτο αγώνισμα, αυτό με τα πιρούνια, όπου μετά από κάτι «σπίθες που πετιόντουσαν» καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αναδείχτηκαν ισόπαλοι.  Περιμένουν τον επόμενο αγώνα για να δούμε ποιός θα είναι ο νικητής! (Βέβαια το  γιατί βουτούσαν τα πιρούνια τους στο νερό κάθε τόσο, δεν το κατάλαβα)!

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 2006.  Μέλος της ομάδος των σκυταλοδρομιών 4Χ100 και 4Χ400! Ο Παύλος ήταν να τρέξει μόνο 4Χ100 αφού 400ρι δεν έκανε ποτέ του. Παρόλα αυτά ήταν δηλωμένος για την περίπτωση ανάγκης. Ε! αυτή η ανάγκη εμφανίστηκε αφού ο Βασίλης (Σαλώνης) σε ένα από τα άλματά του ένιωσε κάποιο πόνο στο πόδι του και είπε να μην το ρισκάρει. Το τηλεφώνημα έπεσε στον Παύλο που καθόταν στην κερκίδα, «έλα τρέχεις 400».
Ο Παύλος όχι μόνον έδωσε στους συναθλητές του την ευκαιρία να τρέξουν, αλλά έκανε και ένα 400ρι «με ψυχή» κάτι που σπάνια βλέπεις σε αθλητές που δεν έτρεξαν ποτέ τους 400. Το ότι τα έδωσε όλα δείχνει ψυχή και σε πολλά αγωνίσματα όταν οι δυνάμεις μας εγκαταλείπουν είναι «η ψυχή» που πρέπει να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ο Παύλος έκανε ένα υπέροχο 400ρι που μπορεί να τον εξάντλησε αφού ήταν και πολλές ώρες νηστικός όμως γρήγορα επανήλθε και απέδωσε υπέροχα και στα κοψίδια!

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ  2006. Μέλος της ομάδος των σκυταλοδρομιών 4Χ100 και 4Χ400 με επιδόσεις που από αγώνα σε αγώνα γίνονται καλύτερες. Ε! άμα κόψει και το μαλλί όπως το θέλει τότε … ψάξτε τον! Η παρουσία του Ευδόκιμου (κατά κόσμον Θεόπιστος) από αγώνα σε αγωνα γίνεται πιο αισθητή. Η συνέπεια του Ευδόκιμου στις προπονήσεις η επιμονή και υπομονή του στην προσπάθεια, σε συνδυασμό με τη βοήθεια των προπονητών, τον οδηγούν με σταθερό ρυθμό στη βελτίωση από όλες τις απόψεις. Βέβαια στο φαγητό καλόν είναι να διαλέγεις άλλο τραπέζι από αυτό του Δανιήλ και του Βασίλη γιατί … θα υποφέρεις αγόρι μου, πρέπει και στο  φαγητό να γίνεις πιο γρήγορος!

 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.

Ο ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ

Μολονότι ξεκινήσαμε νωρίς για πίσω (22:00) η ψησταριά που είχαμε προγραμματίσει να φάμε στον Λευκώνα αλλά και άλλες ταβέρνες της περιοχής, που μας υπέδειξαν οι ντόπιοι, είχαν ήδη κλείσει. Ρισκάραμε και μπήκαμε στον Προβατά Σερρών όπου ω! του θαύματος όχι μόνο φάγαμε αλλά δροσιστήκαμε και με υπέροχο παγωτό.

 

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΥΣΣΩΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Παρών στους αγώνες μεταφέροντας και αθλητές από τη Θεσσαλονίκη στις Σέρρες αλλά όχι στο φαγητό! ο κ. Σαμουήλ Ντουγκου (Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ). Ο κ. Μουρουδέλης Σωτήριος Γ. Γραμματέας  (μια φορά πρόεδρος … πάντα πρόεδρος) ήταν παρών τόσο στους αγώνες, με ζωηρή παρουσία στην κερκίδα, όσο και στην περιπέτεια του Προβατά. Μουρουδέλης, Τοσίδης, Βαλσαμίδης,  «θυσιάστηκαν» για την ομάδα γιατί δοκίμαζαν πρώτοι τα πιάτα … μήπως και κάτι θα πείραζε τους αθλητές! Μέχρι και κάποιες μπύρες που βρέθηκαν εκεί δίπλα φρόντισαν να τις εξαφανίσουν για να μη σκανδαλίζουν τους αθλητές! Μπράβο σας κύριοι ήσασταν άψογοι στα καθήκοντά σας.  Ο υπογράφων την έβγαλε με αναψυκτικό λόγω … ηλικίας και οδήγησης!

print

Written by