Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΙΡΙ!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΟ “ΚΑΛΟ” ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ

Επωμιζόμαστε και πάλι την ευθύνη, να γίνουμε εμείς «οι κακοί» για όσους θίγονται, στηλιτεύοντας την αδιαφορία των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ μήπως και σωθεί το στρώμα. Πιστεύουμε ότι κάνουμε το καθήκον μας ως πολίτες και ας γίνουμε και πάλι το “Μαύρο πρόβατο” για τους διοικούντες.
Τι “πρόβατο” τι “Κατσίκας” … μικρή η διαφορά!

Πιστεύω ότι είναι ευθύνη όλων μας να προσέχουμε και να φροντίζουμε τη Δημόσια περιουσία όταν οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Και μην ακούσω από κανένα μέλος της Επιτροπής Διοίκησης ή από τον Πρόεδρο να λέει ότ:
–  “Δεν είναι δικιά μας δουλειά η προστασία του στρώματος”.
–   Είναι και παραείναι, εφόσον σας έχουν ανατεθεί τα καθήκοντα της Διοίκησης και εσείς τα αποδεχτήκατε.

Έχετε υποχρέωση να κατέβετε οι ίδιοι να το σκεπάσετε, όπως κάνουμε όλοι εμείς «οι παρακατιανοί» σε παρόμοιες περιπτώσεις, όταν οι εντολές σας στους υπαλλήλους του σταδίου -για τον οποιοδήποτε λόγο- δεν εκτελούνται. Αν δεν το κάνετε ποιος ο λόγος ύπαρξης σας στην Επιτροπή διοίκησης;
Στήστε το στρώμα και εμείς θα αναλάβουμε να το σκεπάζουμε όπως κάνουμε στο στρώμα στο Κεντρικό.

Πρόταση Να σας βοηθήσουμε, να στηθεί το στρώμα στο Κεντρικό, από την απέναντι πλευρά του υπάρχοντος, να το χρησιμοποιούν οι μικροί, για να πιάσει τόπο και να το σκεπάζουμε όσοι το χρησιμοποιούν.

Σε πολλά στάδια ένα στρώμα του επί κοντώ οι «υπεύθυνοι» θα το φύλαγαν «σαν τα μάτια τους». Δεν είναι μόνον το κόστος (μπορεί να φτάσει μέχρι και 20.000 ευρώ), είναι και η προστασία του ώστε να μπορούν οι αθλητές να κυνηγήσουν το όνειρό τους, να πετάξουν ψηλά και ΚΥΡΙΩΣ να προσγειωθούν με ασφάλεια.

Ίσως τα μέλη της Διοίκησης του Καυτανζογλείου, τα οποία δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε στη σελίδα του σταδίου, αφού ούτε αυτή ενημερώθηκε, να μην έχουν αντιληφθεί ότι το στρώμα είναι πεταμένο έξω,  εδώ και μήνες!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Δεν έχει σημασία που το μήνυμα στη σελίδα του Καυτανζογλείου είναι της προηγούμενης προέδρου της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.  Εφόσον και η παρούσα διοίκηση με σημερινό πρόεδρο τον κ. ΣΩΣΣΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ του Γεωργίου διατηρεί αυτό το μήνυμα στη σελίδα του σταδίου σημαίνει ότι το υιοθετεί.

«Ως Επιτροπή Διοίκησης εργαζόμαστε συστηματικά προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις υποδομές, ακολουθούμε νέες πρακτικές, και με νέες αντιλήψεις θέλουμε να γραφεί η επόμενη σελίδα στο βιβλίο του Καυτανζογλείου.

Θέλουμε το εθνικό μας στάδιο να μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, συναυλίες, αλλά και να συνεχίσει να είναι το “σπίτι” δεκάδων αθλητικών συλλόγων και να προσελκύει πολίτες που θέλουν να γυμναστούν.

Το Καυτανζόγλειο πρέπει και μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.»

 

Πρόεδρος της  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
του Καυτανζογλείου είναι ο Κ. ΣΩΣΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου,  όμως από τα μέλη της Επιτροπής που αναφέρονται ακόμη στη σελίδα του Σταδίου ΕΔΩ  μερικά ονόματα έχουν αλλάξει.
Ίσως με αφορμή το παρόν άρθρο να γίνει και η αλλαγή των ονομάτων ώστε να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι έχοντες την ευθύνη.

Φωτογραφίες με τη σημερινή κατάσταση του στρώματος στο βοηθητικό.

 

 

Και για όποιον μας λέει ότι επειδή βρέχει δεν μπορούμε να σηκώσουμε τα στρώματα, τους λέμε ότι: Πρώτα βάζουμε από κάτω τη σχάρα ή κάποιο εμπόδιο για να στραξγγίσουν. Δεύτερο γυρνάμε τα στρώματα με το αντισπάικς προς τα κάτω για να στραγγίσουν. … Και όταν για δυο μέρες δεν βρέξει, το τοποθετούμε πάνω στις σχάρες να στεγνώσει και έχουμε το κάλυμα έτοιμο να το σκεπάσουμε αν βρέξει.
Με το να μην κάνετε τίποτε ποτέ δεν θα στραγγίσουν τα στρώματα, θα μουχλιάσουν αν δεν έχουν μουχλιάσει ήδη.

Υπάρχουν εθελοντές να βοηθήσουμε εφόσον μας το ζητήσετε, μελη των Δ.Σ. των συλλόγων, γονείς και κηδεμόνες,  δεν θα αφήσουμε να λέρώσουν τα χεράκια τους τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης,  αλοίμονο! (πού είδατε Μέλη της  Ε.Δ.  να σκεπάζουν στρώματα!!!)

Με Τιμή
Κατσίκας Φώτιος

print

Written by